Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Γκέλες για Ατλέτικο και Βαλένθια, επιτέλους νίκη για Σεβίλλη

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Γκέλες για Ατλέτικο και Βαλένθια, επιτέλους νίκη για Σεβίλλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2018 00:17
Η Ατλέτικο «κόλλησε» στο 1-1 με την Ζιρόνα στη Μαδρίτη, ωστόσο παρέμεινε μόνη 2η, αφού η Βαλένθια ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της ουραγού Λας Πάλμας. Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα μετά τις 2 Δεκεμβρίου για Σεβίλλη, 3-0 την Εσπανιόλ

Την ευκαιρία να ξεφύγει ακόμα περισσότερο στην κορυφή έχει η Μπαρτσελόνα μετά τα αποτελέσματα των Ατλέτικο Μαδρίτης και Βαλένθια.

Οι «ροχιμπλάνκος» έμειναν στο 1-1 με την Ζιρόνα στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» και πλέον κινδυνεύουν να βρεθούν στο -11 από την κορυφή. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε είχε την υπεροχή και στο 34’ άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ του Γκριεζμάν έπειτα από κεφαλιά-ασίστ του Ντιέγκο Κόστα.

Η Ζιρόνα «άγγιξε» το γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με σουτ του Πόρτου, όμως ο ίδιος πήρε το… αίμα του πίσω στο 73’, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με κοντινή προβολή. Ο Σιμεόνε είχε αποφασίσει να αποσύρει νωρίς τους Ντιέγκο Κόστα και Γκριεζμάν εν όψει της κρίσιμης ρεβάνς με τη Σεβίλλη για το Κύπελλο και το 1-1 έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Ήττα-σοκ για Βαλένθια, επιτέλους νίκη για Σεβίλλη

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Γκέλες για Ατλέτικο και Βαλένθια, επιτέλους νίκη για Σεβίλλη
Την γκέλα της Ατλέτικο δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί η Βαλένεθια, η οποία γνώρισε ήττα-σοκ με 2-1 στην έδρα της ουραγού Λας Πάλμας. Οι «νυχτερίδες» μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, αφού στο 5’ άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Μίνα ενώ στο 16’ ο Ισπανός είχε δοκάρι για το 2-0.

Τέσσερα λεπτά μετά όμως, η Λας Πάλμας ισοφάρισε σε 1-1 με τον Βιέρα, ενώ στο 53’ κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Γκάμπριελ (έκανε χέρι και πήρε δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία). Ο Καλέρι ευστόχησε από τα 11 βήματα για το 2-1, το οποίο έμεινε ως το φινάλε. Μάλιστα η Βαλένθια ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης του Βέζο στο 87’. Με την ήττα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν στην 3η θέση με -4 από Ατλέτικο και -11 από Μπαρτσελόνα (ματς λιγότερο).

Στα άλλα παιχνίδια, η Βιγιαρεάλ κέρδισε με 2-1 την Λεβάντε στην έδρα της, έφτασε τους 34 βαθμούς και προσπέρασε προσωρινά την Ρεάλ στην 4η θέση, έχοντας όμως δύο παιχνίδια περισσότερα. Η «βασίλισσα» ισοβαθμεί στην 5η θέση με την Σεβίλλη, η οποία πέρασε με 3-0 από την έδρα της Εσπανιόλ. Βάθκεθ (15’), Σαράμπια (34’) και Μουριέλ (90’) έδωσαν τη μεγάλη νίκη στους Ανδαλουσιανούς, που πήραν το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα μετά τις 2 Δεκεμβρίου!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.