Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Αγκουέρο η Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Αγκουέρο η Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/1/2018 22:26
Με χατ-τρικ του Αγκουέρο, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 3-1 την Νιούκαστλ στο «Έτιχαντ» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 3-1 της Νιούκαστλ στο «Έτιχαντ» και ξέφυγε ξανά με +12 από την 2η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «πολίτες» πήραν το προβάδισμα στο 34ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Ντε Μπρούιν, ο Αγκουέρο ακούμπησε ελάχιστα τη μπάλα με το κεφάλι και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Ντε Μπρούιν (39’) και Αγκουέρο (41’) είχαν καλές στιγμές για το 2-0, το οποίο ήρθε στο 62’. Ο διαιτητής έδωσε αυστηρό πέναλτι σε ανατροπή του Στέρλινγκ (το κέρδισε ο Άγγλος) και ο Αγκουέρο με εύστοχη εκτέλεση «έγραψε» το 2-0.

Η Νιούκαστλ, στην πρώτη της σημαντική φάση, επέστρεψε στο ματς, μειώνοντας σε 2-1 στο 67’ με όμορφο πλασέ του Μέρφι. Η Σίτι δεν πτοήθηκε, είχε δοκάρι στο 71’ με πλασέ του Στέρλινγκ και στο 83’ ο Αγκουέρο ολοκλήρωσε το χατ-τρικ μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια του Σανέ. Το 3-1 έμεινε ως το φινάλε και οι «πολίτες» ξέφυγαν ξανά με διψήφια διαφορά (+12) από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.