Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ξέσπασε με τεσσάρα ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: Ξέσπασε με τεσσάρα ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/1/2018 19:16
Παρά τις πολλές απουσίες, ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση και διέλυσε με 4-0 την Κέρκυρα στη Λεωφόρο, έχοντας ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα! Δώνης (16’), Γιόχανσον (33’), Λουντ (70’) και Άλτμαν (90’) τα γκολ.

Μετά την ήττα στη Λιβαδειά, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 4-0 την Κέρκυρα στη Λεωφόρο και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Οι «πράσινοι», παίζοντας με τον Δώνη σε θέση φορ, παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο σε όλη την διάρκεια του αγώνα και πέτυχαν 4+ γκολ για πρώτη φορά μετά τις 4 Μαρτίου και το 5-0 κόντρα στη Βέροια.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη μπήκε με διάθεση να ψάξει ένα γρήγορο γκολ και μόλις στο 9’ είχε την πρώτη του καλή στιγμή όταν ο Χίλιεμαρκ έκανε τη σέντρα, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Ινσούα με σουτ από δύσκολη γωνία έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Το γκολ για τους «πράσινους» δεν άργησε να έρθει, αφού στο 16’ ο Βιγιαφάνες έβγαλε εξαιρετική πάσα για τον Χατζηγιοβάνη, αυτός απέφυγε τον Επστάιν και τροφοδότησε τον Δώνη, ο οποίος με ωραίο πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0. Η Κέρκυρα θα μπορούσε να απαντήσει άμεσα (19’) όμως ο Βλαχοδήμος έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Παμλίδη.

Μετά από ένα άκαρπο δεκάλεπτο (20’-30’) χωρίς φάσεις, ο Παναθηναϊκός διπλασίασε το προβάδισμα του (33’) μετά από εξαιρετική ομαδική συνεργασία. Ο Χίλιεμαρκ από δεξιά πάτησε στον Γιόχανσον, αυτός έδωσε με τη μία στο Δώνη που με τακουνάκι επέστρεψε την μπάλα στο Σουηδό και εκείνος με πλασέ νίκησε τον Γιαννακόπουλο για το 2-0. Δύο λεπτά μετά, ο Δώνης «άγγιξε» το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς, ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει τον Γιαννακόπουλο με σουτ μέσα από την περιοχή.

Ο Παναθηναϊκός δεν επαναπαύτηκε στο 2-0 του πρώτου μέρους και έψαξε περισσότερα γκολ. Στο 47’ ο Βιγιαφάνες ανατράπηκε στην περιοχή αλλά ο Μπλάνας δεν έδωσε το πέναλτι, ενώ στο 52’ ο Ινσούα αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Τρία λεπτά μετά (55’) ο Σπίνουλας έκοψε σωτήρια το σουτ του Χατζηγιοβάνη, ενώ στο 58’ το σουτ του Δώνη από καλή θέση ήταν άστοχο.

Η πίεση του «τριφυλλιού» για ένα τρίτο γκολ απέδωσε καρπούς στο 70’. Μετά από ωραία συνεργασία των Χίλιεμαρκ, Δώνη και Βιγιαφάνες, η μπάλα έφτασε στο Λουντ ο οποίος με ωραίο πλασέ με το εξωτερικό έκανε το 3-0 για τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι είχαν νέα καλή στιγμή στο 74’, όμως ο Γιαννακόπουλος έδιωξε το σουτ του Βιγιαφάνες. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη (αποθεώθηκε στο φινάλε) συνέχιζαν να πιέζουν και στο 90’ ο Άλτμαν διαμόρφωσε το τελικό 4-0 ύστερα από ωραία μπαλιά του Βιγιαφάνες.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Οικονόμου, Κουρμπέλης, Ινσούα, Τζανδάρης (57' Στάικος), Λουντ, Χατζηγιοβάνης (80' Κουντουριώτης), Βιγιαφάνιες, Χίλιεμαρκ, Δώνης (82' Άλτμαν).

Κέρκυρα (Σάκης Τσιώλης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Ιωάννου, Γκράσι, Επστάιν, Κ. Ντιόγκο (57' Μυτίδης), Γρομητσάρης, Σιόντης, Ρόλε (46' Μπαλάφας), Παμλίδης, Τουράμ (71' Αρτυματάς).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.