Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Μπλόκο στον Κάμπο για ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Μπλόκο στον Κάμπο για ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/1/2018 21:35
Η ΑΕΚ «κόλλησε» στο 0-0 με την ΑΕΛ στον θεσσαλικό κάμπο και γνώρισε την πρώτη της απώλεια μέσα στο 2018.

Η ΑΕΚ δεν βρήκε λύσεις απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα της ΑΕΛ και το τελικό 0-0 στον κακό αγωνιστικό χώρο του «AEL FC Arena» έδωσε την ευκαιρία σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να ξεφύγουν στη βαθμολογία. Το παιχνίδι είχε πολύ ένταση και αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, με τους «βυσσινί» να υποχρεώνουν τους «κιτρινόμαυρους» σε φλύαρη υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Κακό παιχνίδι στο ξεκίνημα, με το πρώτο 20λεπτο να περνάει δίχως φάση. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 24’ και άνηκε στην ΑΕΛ, με τον Μπάρκα να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ το σουτ του Λαγού έξω από την περιοχή.

H πρώτη τελική της ΑΕΚ ήταν δέκα λεπτά αργότερα. Ο Λαμπρόπουλος βρήκε με μακρινή μπαλιά τον Λιβάγια, αυτός έστρωσε με το κεφάλι στον Μπακασέτα, όμως το σουτ του Έλληνα άσου κόντραρε και κατέληξε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μπόζοβιτς.

Λίγα λεπτά μετά (42’) οι δύο άσοι συνεργάστηκαν ξανά με αντιστροφή ρόλων, όμως το σουτ του Κροάτη κόπηκε από τον Γκόλια. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ προσπαθούσε να διασπάσει την διπλή ζώνη άμυνας της ΑΕΛ κυρίως με γεμίσματα και μακρινά σουτ, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε σημαντικά στο δεύτερο μέρος, με τους «κιτρινόμαυρους» να μην είχαν τον τρόπο να απειλήσουν. Βέβαια, στο 64’ ο Λιβάια κόπηκε λανθασμένα για οφσάιντ προτού βγει σε πλεονεκτική θέση για γκολ, ενώ στο 73’ ο Κροάτης ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα του Ρέντζα ακριβώς πάνω στη γραμμή.

Ο Χιμένεθ έριξε στο ματς Μασούντ και Κλωναρίδη, όμως τα πράγματα δεν άλλαξαν ιδιαίτερα. Στο 80’ ο Αραούχο δεν έκανε καλά το πλασέ από θέση βολής, ενώ στο 90’ ο Μασούντ έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Κονέ, όμως ο Μιλοσάβλιεβιτς πρόλαβε και έκοψε, με το 0-0 να μένει ως το φινάλε.

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Ντέλετιτς (54’ Μασούρας), Μιλοσάβλιεβιτς, Κρίζμαν (86’ Χούμπτσεβ), Ναζλίδης (90+2’ Περόνε)

ΑΕΚ: Μπάρκας, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Μοράν, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος (68’ Μασούντ), Μπακασέτας (90’ Γιακουμάκης), Λιβάγια (75’ Κλωναρίδης), Αραούχο

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.