Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Προβάδισμα στο 89’ για Ρεάλ

Κύπελλο Ισπανίας: Προβάδισμα στο 89’ για Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/1/2018 00:43
Με γκολ του Ασένσιο στο 89’ η Ρεάλ κέρδισε με 1-0 την Λεγκανές εκτός έδρας και απέκτησε το προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η Ρεάλ τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Λεγκανές, ωστόσο με εξαιρετικό τελείωμα του Ασένσιο στο 89’ πήρε την εκτός έδρας νίκη (1-0) και απέκτησε το προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η «βασίλισσα» παρατάχθηκε χωρίς το BBC και δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην Λεγκανές, πραγματοποιώντας πολύ κακή εμφάνιση. Μάλιστα στο 14’ ο 21χρονος αμυντικός της Ρεάλ Χέσους Βαγιέχο έγινε αναγκαστική αλλαγή, έχοντας τραυματιστεί -πιθανότατα σοβαρά- στον μηρό.

Η πρώτη και μοναδική ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο πρώτο μέρος προέκυψε από λάθος των παικτών της Λεγκανές. Στο 34’ ο Πέρεθ έχασε τη μπάλα από τον Κόβατσιτς, όμως ο Κροάτης αστόχησε στο τετ-α-τετ, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους στην επανάληψη, έχοντας κάποιες καλές στιγμές για το 1-0. Στο 57’ ο Κασίγια απέκρουσε το διαγώνιο σουτ του Ναράνχο, στο 66’ ο Γιορέντε «φλέρταρε» με αυτογκόλ, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 74’ Μποβού με δυνατό βολέ ανάγκασε τον γκολκίπερ της Ρεάλ σε δύσκολη επέμβαση.

Η Ρεάλ, με εξαίρεση ένα πλασέ του Βάθκεθ (71') δεν έφτιαξε φάση της προκοπής, όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη στο 89’. Ο Ερναντέζ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Ασένσιο με τρομερό πλασέ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 1-0, δίνοντας το προβάδισμα στη «βασίλισσα».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.