Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Ίβουσιτς ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Ίβουσιτς ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/1/2018 18:41
Μεταγραφική έκπληξη για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έφερε στην Ελλάδα τον 23χρονο Κροάτη τερματοφύλακα, Ίβιτσα Ίβουσιτς.

Την απόκτηση του Ίβιτσα Ίβουσιτς ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Μετά τους Χατζισαφί, Μιραλάς και Ιγκόρ, οι «ερυθρόλευκοι» πρόσθεσαν στο δυναμικό τους και τον 23χρονος Κροάτη τερματοφύλακα.

Mετά τις υπογραφές, ο πρώην -πλέον- γκολκίπερ της Ίστρα δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστώ πολύ! Πρώτα από όλα είναι μεγάλη τιμή για εμένα, που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Πρωτίστως ο στόχος μου είναι να δουλέψω και να προπονηθώ σκληρά και να ανταποδώσω την ευκαιρία που μου δίνεται να είμαι εδώ! Θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου, για αυτή την ομάδα, για αυτή την οικογένεια και για τους φιλάθλους!».

Η ανακοίνωση και το βιογραφικό του παίκτη από την ΠΑΕ:


«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου Κροάτη τερματοφύλακα, Ίβιτσα Ίβουσιτς.

Ο Ίβιτσα Ίβουσιτς (1,95μ.) γεννήθηκε την 1 Φεβρουαρίου 1995 στην πόλη Ριέκα της Κροατίας. Αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, ενώ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με τη φανέλα της HNK Rijeka. Στη συνέχεια «μετακόμισε» στις ακαδημίες της Inter τον Ιανουάριο του 2011. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την USD 1913 Seregno Calcio.

Τον Ιούλιο του 2013 επέστρεψε στις ακαδημίες των «νερατζούρι» και στις 15 Ιουλίου 2014 δόθηκε δανεικός στην AC Prato. Το καλοκαίρι της επόμενης σεζόν ξανά επέστρεψε στην ομάδα του Μιλάνο, για να γίνει μέλος της NK Istra 1961 τον Αύγουστο του 2015 και να επαναπατριστεί.

Με τη φανέλα της κροατικής ομάδας, πραγματοποίησε «γεμάτες» σεζόν, έχοντας 44 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο συνολικά. Πλέον, ανήκει στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού!

Είναι εν ενεργεία διεθνής με τις μικρότερες εθνικές ομάδες της Κροατίας, έχοντας 7 συμμετοχές.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.