Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τραυματίας ο Κάρολ, «χαλάει» η μεταγραφή στην Τσέλσι

Τραυματίας ο Κάρολ, «χαλάει» η μεταγραφή στην Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/1/2018 21:45
Από τραυματισμό που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα υποφέρει ο Άντι Κάρολ, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα χάσει την μεταγραφή στην Τσέλσι.

Δύσκολο έως απίθανό είναι το σενάριο ο Άντι Κάρολ να φορέσει τη φανέλα της Τσέλσι. Οι «μπλε» βρίσκονταν σε συζητήσεις με την Γουέστ Χαμ για την αγορά του Άγγλου επιθετικού ωστόσο την Πέμπτη (18/1) έγινε γνωστό ότι ο ποδοσφαιριστής υποφέρει από τραυματισμό στον αστράγαλο που θα τον αφήσει εκτός για 3-4 εβδομάδες.

Μάλιστα, υπάρχει το ενδεχόμενο ο 29χρονος να χρειαστεί χειρουργείο, το οποίο θα τον αφήσει στα… πιτς για 3 έως 4 μήνες! Φυσικά η συγκεκριμένη εξέλιξη αλλάζει τα δεδομένα και όλα δείχνουν ότι η Τσέλσι θα στραφεί σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της. Μια από αυτές φέρεται ότι είναι ο 37χρονος Πίτερ Κράουτς (!!), όπως τουλάχιστον υποστηρίζει η αγγλική Telegraph.

Την ίδια ώρα, ο ατζέντης του αριστερού μπακ της Ρόμα, Έμερσον Παλμιέρι επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον πελάτη του: «Η Τσέλσι είναι μια σοβαρή πιθανότητα. Ο Έμερσον θα λάτρευε να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ και θα ήταν όνειρο γι’ αυτόν να συνεργαστεί με τον Κόντε».

Να σημειωθεί πως ο 23χρονος αριστερός μπακ των «τζιαλορόσι» επέστρεψε πρόσφατα από τη ρήξη χιαστού συνδέσμου που υπέστη τον Μάιο, με αποτέλεσμα να μετράει μόλις 15 λεπτά συμμετοχής στη φετινή Σέριε Α.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.