Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξανά εκτός αποστολής ο Ομπαμεγιάνγκ, φουντώνουν τα σενάρια για Άρσεναλ

Ξανά εκτός αποστολής ο Ομπαμεγιάνγκ, φουντώνουν τα σενάρια για Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/1/2018 23:07
Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγάνγκ έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι της Ντόρτμουντ με την Χέρτα, την ώρα που ο δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο κάνει λόγο για συμφωνία του Γκαμπονέζου με την Άρσεναλ.

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ φέρεται ότι είναι ο εκλεκτός της Άρσεναλ για να αντικαταστήσει το κενό του Αλέξις Σάντσες. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο, οι «κανονιέρηδες» έδωσαν τα χέρια με τον Γκαμπονέζο επιθετικό για συμβόλαιο 3,5 ετών έναντι 10 εκατ. ευρώ ετησίως.

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ έμεινε εκτός αποστολής από το αυριανό (19/1) παιχνίδι των Βεστφαλών με την Χέρτα, βάζοντας… φωτιά στα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από την γερμανική ομάδα. Παρόλα αυτά, οι Βεστφαλοί ξεκαθαρίζουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν λάβει κάποια επίσημη πρόταση από την Άρσεναλ για τον 28χρονο.

Σύμφωνα με το «Kicker», η Ντόρτμουντ επιθυμεί ένα ποσό κοντά στα 70 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Βεστφαλούς μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.