Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο εναντίον Κόντε: «Εγώ ποτέ δεν κατηγορήθηκα για στημένα παιχνίδια»

Μουρίνιο εναντίον Κόντε: «Εγώ ποτέ δεν κατηγορήθηκα για στημένα παιχνίδια»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2018 02:22
«Χοντραίνει» η κόντρα του Ζοζέ Μουρίνιο με τον Αντόνιο Κόντε. Μετά τα σχόλια του Ιταλού περί «γεροντικής άνοιας», ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ απάντησε πως «εγώ δεν θα τιμωρηθώ ποτέ για στήσιμο αγώνων».

Στα πρώτα θέματα των αγγλικών Μέσων είναι η νέα διαμάχη του Ζοζέ Μουρίνιο με τον Αντόνιο Κόντε. Μια κόντρα που ξεκίνησε από το… χαλασμένο τηλέφωνο που έπαιξαν οι Άγγλοι δημοσιογράφοι, παρερμηνεύοντας τις δηλώσεις του Πορτογάλου προπονητή.

Ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ κατηγορούνταν από τα ΜΜΕ πως δεν είναι χαρούμενος στους «κόκκινους διαβόλους» επειδή δεν είναι ιδιαίτερα ενεργητικός κατά τη διάρκεια των αγώνων. Ο Πορτογάλος χαρακτήρισε «σκουπίδια» τις φήμες και δήλωσε πως: «επειδή δεν συμπεριφέρομαι ως κλόουν δίπλα στην πλάγια γραμμή, δεν σημαίνει ότι έχω χάσει το πάθος μου. Δεν χρειάζεται να κάνεις σαν τρελός για να είσαι καλός προπονητής. Το θέμα δεν είναι τι κάνεις μπροστά στις κάμερες».

Οι Άγγλοι δημοσιογράφοι θεώρησαν ότι ο Μουρίνιο «φωτογράφιζε» τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος αρέσκεται να πανηγυρίζει έξαλλα τα γκολ της Τσέλσι. Ο τεχνικός των «μπλε» κλήθηκε το πρωί της Παρασκευής (5/1) από τα ΜΜΕ να απαντήσει στους υπαινιγμούς του Μουρίνιο και ο Ιταλός δεν δίστασε να απαντήσει σε ανάλογο ύφος:

«Νομίζω πως θα πρέπει να δει τον εαυτό του στο παρελθόν - ίσως και πράγματι να μιλούσε για τον εαυτό του στο παρελθόν, σωστά; Κάποιες φορές πιστεύω ότι οποιοσδήποτε μπορεί να ξεχάσει τι έχει πει στο παρελθόν ή τι συμπεριφορά μπορεί να επιδείκνυε. Και ίσως να υπάρχει αυτή η... δεν ξέρω πως το λένε στα αγγλικά, η γεροντική άνοια (σ.σ. το είπε στα ιταλικά), όταν έχεις ξεχάσει τι έκανες στο παρελθόν», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός αν και οι άνθρωποι της Τσέλσι επέμεναν ότι εννοούσε αμνησία και όχι γεροντική άνοια...

Το… μπαλάκι πήγε ξανά στον Μουρίνιο, ο οποίος μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με την Ντέρμπι το βράδυ της Παρασκευής (5/1) κλήθηκε να απαντήσει στον Ιταλό. Ο Πορτογάλος κατηγόρησε τους δημοσιογράφους ότι δημιούργησαν θέμα από το πουθενά, ωστόσο δεν έχασε την ευκαιρία να ρίξει νέα καρφιά στον Κόντε, θίγοντας το θέμα του σκανδάλου χειραγώγησης αγώνων από την εποχή που ο νυν τεχνικός της Τσέλσι ήταν στη Σιένα (αθωώθηκε το 2016):

«Δεν τον κατηγορώ. Οι δημοσιογράφοι πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη και από τους δύο. Εγώ μιλούσα για εμένα και εσείς του μεταφέρατε ότι ο Μουρίνιο τον είπε κλόουν. Δεν χρειάζομαι τον τεχνικό της Τσέλσι να λέει αν κάνω λάθη. Ναι, έκανα λάθη στο παρελθόν από την πλάγια γραμμή και θα κάνω λιγότερα στο μέλλον. Αυτό που δεν μου συνέβη ποτέ και δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ είναι να τιμωρηθώ για στήσιμο αγώνων».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.