Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Σαχτάρ απέκλεισε τη Νάπολι

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Σαχτάρ απέκλεισε τη Νάπολι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/12/2017 00:30
Η Σαχτάρ νίκησε 2-1 τη Μάντσεστερ Σίτι και την ακολούθησε στην επόμενη φάση του Tσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Νάπολι που έχασε απ' τη Φέγενορντ, θα παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η αδιάφορη βαθμολογικά Μάντσεστερ Σίτι δεν... εμφανίστηκε ποτέ στο Χάρκοβο κι έτσι η Σαχτάρ Ντόνετσκ τη νίκησε με 2-1, εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τους «16». Βέβαια οι Ουκρανοί θα έπαιρναν το εισιτήριο ακόμα και με ήττα, αφού στο άλλο ματς η Νάπολι ηττήθηκε από την Φέγενορντ.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατέβασε μια «πειραματική» ενδεκάδα και η Σαχτάρ απέκτησε από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα γκολ των Μπερνάρντ (26’) και Ισμαίλι (32’). Το μόνο που κατάφερε η Σίτι , που γνώρισε την πρώτη φετινή ήττα της, ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αγουέρο.

Στο Γιουρόπα η Νάπολι

Στο άλλο ματς του ομίλου, η ουραγός Φέγενορντ κέρδισε με 2-1 την Νάπολι στο Ρότερνταμ και πήρε τους πρώτους της βαθμούς στον γκρουπ.

Οι «παρτενοπέι» προηγήθηκαν στο 2ο λεπτό με τον Ζιελίνσκι, ωστόσο στο 33’ ο Γιόργκενσεν ισοφάρισε σε 1-1 με ωραία κεφαλιά. Το παιχνίδι ήταν αρκετά ανοιχτό και αυτή που κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς ήταν η Φέγενορντ, χάρη στο γκολ του Γιούστε στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ακόμα και η νίκη δεν θα ήταν αρκετή για την Νάπολι, η οποία τερμάτισε 3η και θα συνεχίσει στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Η βαθμολογία:


1. Μάντσεστερ Σίτι 15
2. Σαχτάρ 12
3. Νάπολι 6
4. Φέγενορντ 3

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.