Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη η Ρεάλ, στο Γιουρόπα η Ντόρτμουντ

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη η Ρεάλ, στο Γιουρόπα η Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/12/2017 00:15
Με τον Ρονάλντο να κάνει ρεκόρ, η Ρεάλ κέρδισε με 3-2 την Ντόρτμουντ, η οποία όμως θα παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ καθώς η Τότεναμ νίκησε 3-0 τον ΑΠΟΕΛ στο «Γουέμπλεϊ».

Σ’ ένα εξαιρετικό ματς στο «Μπερναμπέου», η αδιάφορη βαθμολογικά Ρεάλ επικράτησε με 3-2 της Ντόρτμουντ και έφτασε τους 13 βαθμούς στον όμιλο. Οι Βεστφαλοί μπορεί να ηττήθηκαν, όμως εξασφάλισαν την πρόκριση για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ στην ισοβαθμία με τον ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα έκαναν και… ρεκόρ, αφού προκρίθηκαν με μόλις 2 βαθμούς, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν.

Η «βασίλισσα» μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 8’ άνοιξε το σκορ με τον Μαγιοράλ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ρονάλντο «έγραψε» το 2-0 με τρομερό σουτ εκτός περιοχής και έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει και στα έξι ματς της φάσης των ομίλων.

Η Ντόρτμουντ δεν πτοήθηκε και με δύο γκολ του Ομπαμεγιάνγκ σε ένα αγωνιστικό εξάλεπτο (43’, 48’, με το δεύτερο πάντως να είναι οφσάιντ) έφερε το σκορ στα ίσια. Η Ρεάλ ανέβασε ξανά την απόδοση της, «άγγιξε» το γκολ με τον Ρονάλντο (52’) και τελικά το πέτυχε στο 81’ με τον Λούκας Βάθκεθ.

Ήττα και αποκλεισμός για ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ ήθελε αποτέλεσμα στο «Γουέμπλεϊ» απέναντι στην Τότεναμ για να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο οι «πετεινοί» πήραν τη νίκη με 3-0 και άφησαν εκτός Ευρώπης τους πρωταθλητές Κύπρου.

Οι γηπεδούχοι, που έπαιξαν χωρίς τον Κέιν, άνοιξαν το σκορ στο 20΄ με τον Γιορέντε, ο οποίος 17 λεπτά αργότερα έδωσε την ασίστ στον Σον για το 2-0. Το τελικό 3-0 πέτυχε ο Ενκουντού στο 80’, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ στη διοργάνωση.

Η βαθμολογία:


1. Τότεναμ 16
2. Ρεάλ 13
3. Ντόρτμουντ 2
4. ΑΠΟΕΛ 2

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.