Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Επτάρα... πρωτιάς η Λίβερπουλ, ακολούθησε η Σεβίλλη

Τσάμπιονς Λιγκ: Επτάρα... πρωτιάς η Λίβερπουλ, ακολούθησε η Σεβίλλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/12/2017 23:48
Η Λίβερπουλ διέλυσε με 7-0 την Σπαρτάκ Μόσχας και εξασφάλισε με εμφατικό τρόπο την πρωτιά στο γκρουπ. Στη 2η θέση η Σεβίλλη, που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Μάριμπορ.

Μετά από εννέα χρόνια, η Λίβερπουλ επιστρέφει στα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «κόκκινοι» ισοπέδωσαν με 7-0 την Σπαρτάκ Μόσχας στο «Άνφιλντ» και εξασφάλισαν την πρωτιά στον 5ο όμιλο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Φελίπε Κουτίνιο, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ. Ο Βραζιλιάνος άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό από την άσπρη βούλα του πέναλτι και ο ίδιος διπλασίασε το σκορ στο 15ο λεπτό. Την ασίστ έδωσε ο Φιρμίνο, ο οποίος στο 18’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν πάτησε φρένο αφού στο δεύτερο μέρος πέτυχε άλλα τέσσερα τέρματα. Στο 47’ ο Μανέ «έγραψε» το 4-0 και τρία λεπτά μετά ο Κουτίνιο ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ. Στο 76’ ο Μανέ πέτυχε δεύτερο γκολ ενώ δέκα λεπτά μετά ο Σαλάχ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, ύστερα από την 3η ασίστ του Μίλνερ στο ματς.

Πέρασε η Σεβίλλη

Την 2η θέση στο γκρουπ πήρε η Σεβίλλη, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μάριμπορ στη Σλοβενία.

Οι γηπεδούχοι ήταν βαθμολογικά αδιάφοροι ωστόσο στο 10’ άνοιξαν το σκορ με τον Ταβάρες. Η Σεβίλλη, που έβλεπε την Λίβερπουλ να διασύρει την Σπαρτάκ, ήξερε ότι δεν είχε κίνδυνο για την 2η θέση, ωστόσο στο 75’ έφερε το σκορ στα ίσια με το σουτ του Γκάνσο (μεγάλη ευθύνη ο Χαντάνοβιτς).

Η βαθμολογία στον όμιλο:


1. Λίβερπουλ 12
2. Σεβίλλη 9
3. Σπαρτάκ Μόσχας 6
4. Μάριμπορ 3

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.