Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ένταση με φίλους της ΑΕΚ στο «Μακεδονία»

Ένταση με φίλους της ΑΕΚ στο «Μακεδονία»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/12/2017 18:34
Χαμός στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, καθώς λόγω απεργίας των εργαζομένων ακυρώθηκε η πτήση για Βιέννη με την οποία θα ταξίδευαν 150 οπαδοί της ΑΕΚ για το ματς με την Αούστρια. Χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας για να ηρεμίσουν τα πνεύματα.

Άναψαν τα αίματα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Η ακύρωση της πτήσης με προορισμό τη Βιέννη είχε ως συνέπεια να υπάρξει ένταση με οπαδούς της ΑΕΚ που επιθυμούσαν να ταξιδέψουν στην αυστριακή πρωτεύουσα για το ματς-τελικό με την Αούστρια.

Η πτήση OS810 της Austria Airlines ήταν προγραμματισμένη για τις 16:00 αλλά τελικά ακυρώθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, λόγω απεργίας των υπαλλήλων της αυστριακής αεροπορικής εταιρείας.

Το γεγονός προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό και τις αντιδράσεις των οπαδών, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για την κατάσταση που δημιουργήθηκε και για το γεγονός ότι δεν τους δόθηκε καμία εξήγηση για την ακύρωση της πτήσης. Το συγκεκριμένο γεγονός προκάλεσε μεγάλη ένταση στα γκισέ της εταιρίας με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της Αστυνομίας για να εκτονωθεί η κατάσταση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.