Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γ’ Εθνική: Πλησίασε την κορυφή ο Ηρακλής

Γ’ Εθνική: Πλησίασε την κορυφή ο Ηρακλής

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/12/2017 18:20
Ο Ηρακλής κέρδισε με ανατροπή (3-1) τον Άρη Παλαιοχωριού και μείωσε στο -2 τη διαφορά από την κορυφή. Με εννέα τελείωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι.

Στις νίκες επέστρεψε ο Ηρακλής μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Λαγκαδά. Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν με 3-1 επί του πρωτοπόρου Άρη Παλαιοχωρίου, στο ματς κορυφής για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 4ο λεπτό και με κεφαλιά του Κοττάκη, όμως ο «Γηραιός» αντέδρασε άμεσα. Στο 12’ ο Ρόβας έφερε το σκορ στα ίσια και στο 30’ τα πράγματα δυσκόλεψαν περισσότερο για τον Άρη Παλαιοχωριού, καθώς ο τερματοφύλακας Παπαβράκης, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για ανατροπή στον Παπαδόπουλο έξω από την περιοχή.

Ο Ηρακλής εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 35’ με κοντινό σουτ του Πτηνόπουλου. Στο 63’ ο Τσιντογιάννης αστόχησε σε κενή εστία, χάνοντας την ευκαιρία για το 2-2 και τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Παλαιοχωρίου έμεινε με 9 παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Καρλόπουλου.

Ο «Γηραιός» «καθάρισε» το ματς στο 72’ με δεύτερο προσωπικό γκολ του Ρόβα και με το τελικό 3-1 μείωσε στο -2 την διαφορά από τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.