Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μπάγερν τη νίκη, η Παρί την πρωτιά

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μπάγερν τη νίκη, η Παρί την πρωτιά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/12/2017 01:06
Η Μπάγερν κέρδισε με 3-1 την Παρί στο Μόναχο αλλά οι Παριζιάνοι τερμάτισαν στην πρώτη θέση του γκρουπ, αφήνοντας δεύτερους τους Βαυαρούς. Κέρδισε τη Σέλτικ αλλά έμεινε 4η η Άντερλεχτ.

Εκδίκηση για την ήττα του πρώτου γύρου πήρε η Μπάγερν, η οποία επικράτησε με 3-1 της Παρί στο Μόναχο. Ωστόσο, οι Βαυαροί έψαχναν νίκη με τέσσερα γκολ διαφορά για να πάρουν την πρωτιά του γκρουπ και έτσι τερμάτισαν δεύτεροι με 15 βαθμούς.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την Μπάγερν, η οποία προηγήθηκε στο 8ο λεπτό με τον Λεβαντόφσκι. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, με την Παρί να είχε ευκαιρίες για να φέρει το σκορ στα ίσια. Ευκαιρίες είχαν και οι γηπεδούχοι, οι οποίοι στο 37’ πέτυχαν δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Τολισό.

Οι παίκτες του Χάινκες πίστεψαν ότι μπορούσαν να καλύψουν τη διαφορά της ήττας στο Παρίσι, όμως στο 50’ ο Εμπαπέ μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά και ανάγκασε την Μπάγερν να ψάχνει ξανά άλλα τρία γκολ. Ο Τολισό έκανε το 3-1 με δεύτερο προσωπικό γκολ, όμως τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Στο Γιουρόπα παρά την ήττα η Σέλτικ

Στο άλλο ματς, η Άντερλεχτ πήρε «διπλό» (1-0) στην έδρα της Σέλτικ, όμως οι «καθολικοί», έχοντας… προίκα το 3-0 στις Βρυξέλλες, εξασφάλισαν την 3η θέση στην ισοβαθμία.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 62ο λεπτό με αυτογκόλ του Σιμούνοβιτς, ωστόσο χρειάζονταν άλλα δύο γκολ για να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα. Η Σέλτικ οπισθοχώρησε και δεν δέχτηκε άλλο τέρμα, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Τελική βαθμολογία:


1. Παρί 15 (25-4)
2. Μπάγερν 15 (13-6)
3. Σέλτικ 3 (5-18)
4. Άντερλεχτ 3 (2-17)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.