Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Αποχαιρέτησε με ήττα

Τσάμπιονς Λιγκ: Αποχαιρέτησε με ήττα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/12/2017 23:44
Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 2-0 απ' τη Γιουβέντους στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση με τη χειρότερη βαθμολογική συγκομιδή ελληνικής ομάδας. Κουαδράδο (15’) και Μπερναντέσκι (89’) οι σκόρερ για τη «Γηραιά Κυρία» η οποία προκρίθηκε στους «16».

Η πορεία του Ολυμπιακού στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκε με ήττα από την Γιουβέντους (2-0) στο «Γ. Καραϊσκάκης»! Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να αποχαιρετήσουν το θεσμό με ένα θετικό αποτέλεσμα, κάνοντας αρνητικό ρεκόρ με μόλις ένα βαθμό μετά από έξι αγωνιστικές.

Η «Γηραιά Κυρία», με γκολ των Κουαδράδο (15’) και Μπερναντέσκι (89’) πήραν τους τρεις βαθμούς και προκρίθηκαν στους «16» του θεσμού, αφήνοντας στην 3η θέση την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Το ματς:


Ο Ολυμπιακός επιχείρησε να πιέσει την Γιουβέντους στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, ωστόσο η ιταλική ομάδα δεν συνάντησε ιδιαίτερο πρόβλημα και στο 7’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με πλασέ του Ντιμπάλα από το ύψος της μικρής περιοχής (απέκρουσε εντυπωσιακά ο Προτό).

Η «Γηραιά Κυρία» είχε τον έλεγχο και στο 15’ πήρε προβάδισμα στο σκορ ύστερα από όμορφο συνδυασμό. Ο Ματουιντί έβγαλε όμορφη πάσα στον Σάντρο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, γύρισε στον Κουαδράδο κι αυτός με πλασέ απ΄το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Προτό για το 1-0.

Μετά το γκολ, η Γιουβέντους έκανε διαχείριση του παιχνιδιού και δεν απειλήθηκε από τον Ολυμπιακό, με εξαίρεση τη φάση του 41ου λεπτού. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Νικολάου πήρε την κεφαλιά, ο Τζούρτζεβιτς τη δεύτερη, αλλά ο Σέζνι απέκρουσε με το πόδι!

Η είσοδος του Μάριν αντί του Σεμπά στο ξεκίνημα της επανάληψης βοήθησε τον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε καλύτερη κυκλοφορία και στο 58’ έφτασε κοντά στο γκολ με πλασέ του Γερμανού, όμως ο Σέζνι αντέδρασε σωστά. Η επόμενη σημαντική στιγμή σημειώθηκε στο 82’, όταν μετά από σέντρα του Κούτρη, ο Μπεν έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φέρει το σκορ στα ίσια και στο 89’ ο Μπερναντέσκι έριξε τη χαριστική βολή, «γράφοντας» το τελικό 2-0 με όμορφο φαλτσαριστό σουτ.

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ομάρ, Ενγκελς, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Οτζίτζα (61' Φορτούνης, Πάρντο, Σεμπά (46' Μάριν), Τζούρτζεβιτς (70' Μπεν)

Γιουβέντους (Μάξιμο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο, Μπενατιά, Κεντίρα, Κουαδράδο (84' Μπερναντέσκι), Ιγκουαϊν, Ντιμπάλα (62' Πιάνιτς), Ντάγκλας Κόστα, Αλεξ Σάντρο, Ματουιντί, Μπαρτζάλι (70' Ρουγκάνι)

Η τελική βαθμολογία:


1. Μπαρτσελόνα 14 (9-1)
2. Γιουβέντους 11 (7-5)
3. Σπόρτινγκ Λ. 7 (8-9)
4. Ολυμπιακός 1 (4-13)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.