Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Ρόμα έριξε 2η την Τσέλσι, στο Γιουρόπα η Ατλέτικο

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Ρόμα έριξε 2η την Τσέλσι, στο Γιουρόπα η Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/12/2017 00:32
Η Τσέλσι έχασε τα… άχαστα κόντρα στην Ατλέτικο και το τελικό 1-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την άφησε στην 2η θέση, κάτω από την Ρόμα, η οποία εξασφάλισε την πρωτιά μετά τη νίκη (1-0) επί της Καραμπάγκ. Στο Γιουρόπα Λιγκ οι «ροχιμπλάνκος».

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση της Τσέλσι με την Ατλέτικο στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, αποτέλεσμα που δεν αφήνει καμία ικανοποιημένη. Και αν οι «ροχιμπλάνκος» δεν είχαν ουσιαστικές ελπίδες για την πρόκριση, οι «μπλε» πέταξαν την ευκαιρία να τερματίσουν πρώτοι στον όμιλο και πλέον υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να βρεθούν απέναντι σε Μπαρτσελόνα ή Παρί.

Οι «μπλε» είχαν την υπεροχή και πίεζαν για να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο όποτε χρειάστηκε ο Όμπλακ κράτησε το μηδέν. Στον αντίποδα, η Ατλέτικο είχε δοκάρι με τον Φιλίπε Λουίς και στο ξεκίνημα της επανάληψης (56’) πήρε το προβάδισμα με κεφαλιά του Σαούλ.

Η Τσέλσι σπατάλησε ένα… τσουβάλι ευκαιρίες και τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει με αυτογκόλ του Σάβιτς στο 76’. Μοράτα, Γουίλιαν και Μπατσουαγί είχαν κλασικές ευκαιρίες για την ανατροπή, όμως το 1-1 έμεινε ως το τέλος. Οι «μπλε» θα περιοριστούν στην 2η θέση, ενώ οι «ροχιμπλάνκος» «υποβιβάστηκαν» στο Γιουρόπα Λιγκ.

Πρώτη η Ρόμα

Στο άλλο ματς, η Ρόμα κέρδισε με 1-0 την Καραμπάγκ στο «Ολίμπικο» και εξασφάλισε την πρώτη θέση στην ισοβαθμία με την Τσέλσι.

Η κεφαλιά του Ντιέγκο Περότι στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης, ήταν αρκετή για τους «τζιαλορόσι», οι οποίοι άκουσαν τα καλά νέα από το Λονδίνο και πανηγύρισαν την πρωτιά του γκρουπ.

Η τελική βαθμολογία του 3ου ομίλου:

1. Ρόμα 11 (9-6)
2. Τσέλσι 11 (16-8)
3. Ατλέτικο Μαδρίτης 7 (5-4)
4. Καραμπάγκ 2 (2-14)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.