Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Απώλειες για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Απώλειες για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/12/2017 23:51
Η Μπαρτσελόνα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Θέλτα στο «Καμπ Νου» και γνώρισε δεύτερη σερί απώλεια. Δεν το εκμεταλλεύτηκε η Ρεάλ, η οποία «κόλλησε» στο 0-0 με την Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές».

Μετά την ισοπαλία στο «Μεστάγια», η Μπαρτσελόνα έφερε ισοπαλία 2-2 με τη Θέλτα στο «Καμπ Νου» και έμεινε μακριά από τις νίκες για 2η σερί αγωνιστική.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 20’ άνοιξαν το σκορ με τον Άσπας. Η απάντηση της Μπαρτσελόνα ήταν άμεση, καθώς στο 22’ ο Μέσι ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 25’ το γκολ του Σουάρες ακυρώθηκε λανθασμένα για οφσάιντ.

Στο 31’ ο Μέσι σημάδεψε το δοκάρι με διαγώνιο σουτ, ενώ στο 37’ ο Ρούμπεν απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Παουλίνιο. Η ανατροπή για τους Καταλανούς ολοκληρώθηκε στο 62’ με τον Σουάρες, όμως στο 70’ ο Άσπας ξεπέρασε τον Ουμτιτί (τραυματίστηκε), γύρισε στον Γκόμεζ και αυτός ισοφάρισε σε 2-2. Η Μπαρτσελόνα είχε δοκάρι με τον Πικέ (75’) για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, ωστόσο δεν έφτασε σ’ ένα τρίτο γκολ και υποχρεώθηκε σε 2η σερί απώλεια.

Απώλεια και για Ρεάλ


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Απώλειες για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ
Η Ρεάλ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την απώλεια της Μπαρτσελόνα, μένοντας στο 0-0 με την Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές».

Η «βασίλισσα» είχε δύο δοκάρια με Μπενζεμά (7’) και Ρονάλντο (72’), ενώ φώναξε για πέναλτι σε χέρι του Ντε Μάρκος (64’). Ευκαιρίες είχε και η Μπιλμπάο, ωστόσο όποτε χρειάστηκε ο Νάβας δήλωσε «παρών».

Στο 86’ ο Ράμος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για αγκωνιά σε διεκδίκηση μπάλας και το 0-0 έμεινε ως το φινάλε. Με το βαθμό, η Ρεάλ διατηρήθηκε στο -8 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα δύο αγωνιστικές πριν από το «κλάσικο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.