Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νέα ανατροπή για Ολυμπιακό

Σούπερ Λιγκ: Νέα ανατροπή για Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/12/2017 22:37
Όπως και με την Κέρκυρα, ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γ. Καραϊσκάκης», όμως έκανε την ανατροπή (3-1) χάρη σε δύο γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ (80’, 90+4’).

Έστω και με άγχος, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πέρασε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» «άγγιξαν» το γκολ στο 8ο λεπτό, όταν μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Κούτρη, ο Φορτούνης έκανε το σουτ αλλά ο Τσόβιτς απέκρουσε. Ο Απόλλωνας γλίτωσε το γκολ και στο 23’ ένα τραγικό λάθος του Σισέ επέτρεψε στον Ελμπάζ να ανοίξει το σκορ.

Ο Ολυμπιακός βρήκε απάντηση στο 31’. Ο Ρομαό βρήκε με εξαιρετική πάσα τον Ομάρ και εκείνος με σουτ νίκησε τον Τσόβιτς, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Έξι λεπτά αργότερα ένα νέο λάθος του Σισέ έβγαλε τον Ελμπάζ σε θέση βολής, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος ο Λεμονής πέρασε στον ματς τους Πάρντο και Ανσαριφάρντ, οι οποίοι αποδείχθηκαν «χρυσές» αλλαγές. Στο 80’ ο Κολομβιανός μπήκε από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα και ο Ιρανός με προβολή έκανε το 2-1. Ο Ολυμπιακός άργησε αλλά βρήκε την ανατροπή, ενώ στις «καθυστερήσεις» πέτυχε και δεύτερο γκολ. Μετά από σέντρα του Φορτούνη, ο Ανσαριφάρντ νίκησε τον Παπάζογλου και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.