Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πρώτο «διπλό» ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Πρώτο «διπλό» ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/12/2017 22:36
Ο ΠΑΟΚ πέρασε με 3-0 από την έδρα της Ξάνθης και πέτυχε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Ντε Λούκας (25’ αυτ.), Μακ (33’), Κρέσπο (62’) τα γκολ.

Ο ΠΑΟΚ βρήκε το πρώτο «διπλό» της σεζόν, επικρατώντας με 3-0 της Ξάνθης στα Πηγάδια. Το αυτογκόλ του Πάμπλο Ντε Λούκας (25’) άνοιξε το δρόμο για τον «Δικέφαλλο», ο οποίος «καθάρισε» το ματς με τα γκολ των Μακ (33’) και Κρέσπο (62’).

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν τον έλεγχο από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, περιορίσαν την Ξάνθη σε παθητικό ρόλο, ωστόσο δυσκολεύονταν να απειλήσουν με αξιώσεις. Παρόλα αυτά στο 25’ ο Αντρέ Βιεϊρίνια εκτέλεσε το φάουλ και ο Ντε Λούκας στην προσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα, την έστειλε στην εστία της ομάδας του!

Η Ξάνθη θα μπορούσε να απαντήσει τρία λεπτά αργότερα (28’), όταν το απευθείας φάουλ του Μεχία, ο Πασχαλάκης ακούμπησε ελάχιστα την μπάλα και την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο ΠΑΟΚ γλίτωσε την ισοφάριση και στο 33’ πέτυχε δεύτερο γκολ, «κλειδώνοντας» το ματς. Ο Λημνιός έκανε όμορφη ατομική ενέργεια, έβγαλε την σέντρα και με διπλή προσπάθεια ο Ρόμπερτ Μακ έκανε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μια φάση για κάθε ομάδα. Στο 48’ ο Βαρέλα βρέθηκε απέναντι στον Ζίβκοβιτς, αλλά ο τερματοφύλακας της Ξάνθης απέκρουσε. Δευτερόλεπτα μετά, ο Σιλά έκανε το γυριστό, με την μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πασχαλάκη.

Στο 60’ ο Πασχαλάκης είπε «όχι» σε δυνατό σουτ του Λουσέρο και ένα λεπτό αργότερα ο Ζίβκοβιτς έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του Κουλούρη. Μετά από το κόρνερ του Βιεϊρίνια ο Κρέσπο πήρε την κεφαλιά, η μπάλα γλίστρησε μέσα από τα χέρια του Ζίβκοβιτς και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-0. Κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε, με τον ΠΑΟΚ να πετυχαίνει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.