Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με Ρούντιγκερ η Τσέλσι, σόου Ρούνεϊ στον θρίαμβο της Έβερτον

Πρέμιερ Λιγκ: Με Ρούντιγκερ η Τσέλσι, σόου Ρούνεϊ στον θρίαμβο της Έβερτον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/11/2017 00:52
Με γκολ του Ρούντιγκερ, η Τσέλσι κέρδισε με 1-0 την Σουόνσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και διατηρήθηκε στην 3η θέση πίσω από τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ Σίτι. Σόου Ρούνεϊ με χατ-τρικ στον θρίαμβο της Έβερτον επί της Γουέστ Χαμ του Μόγιες (4-0).

Την 5η νίκη της στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος πήρε η Τσέλσι, η οποία επικράτησε με 1-0 της Σουόνσι στο Λονδίνο.

Ο Αντόνιο Κόντε αποφάσισε να δώσει «ανάσες» σε Αζάρ και Αθπιλικουέτα (δεν ξεκίνησε βασικός σε ματς Πρέμιερ Λιγκ από τον Δεκέμβριο του 2015) ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε την Τσέλσι, η οποία είχε την πλήρη υπεροχή. Βέβαια, αυτό δεν μετουσιώθηκε σε κάποιο γκολ στο πρώτο μέρος, με τους «μπλε» να φωνάζουν για πέναλτι στον Μοράτα.

Ο Κόντε, που αποβλήθηκε λίγο πριν το ημίχρονο για διαμαρτυρίες, είδε από την εξέδρα τον Ρούντιγκερ να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά στο 55ο λεπτό. Οι «μπλε» σπατάλησαν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, με το 1-0 να μένει ως το φινάλε. Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Μόουζες μετά τον μυϊκό τραυματίσμό του, με τον Νιγηριανό φουλ-μπακ να μπαίνει στο ματς στο 75ο λεπτό.

Ρούνεϊ από τα… παλιά

Με τον Ρούνεϊ να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Έβερτον διέλυσε με 4-0 την Γουέστ Χαμ στο «Γκούντισον Παρκ» και ξέφυγε από τις επικίνδυνες θέσεις.

Υπό το βλέμμα του Σαμ Αλαρντάϊς, που το απόγευμα υπέγραψε το συμβόλαιο του, τα «ζαχαρωτά» έκαναν περίπατο απέναντι στα «σφυριά» του Ντέιβιντ Μόγιες.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γουέϊν Ρούνεϊ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ σε δέκα λεπτά (18’, 28’) ενώ στο 66’ είδε τον Χαρτ εκτός θέσης και πέτυχε τρομερό γκολ πίσω από το κέντρο. Το τελικό 4-0 πέτυχε ο Γουίλιαμς στο 78’ βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.