Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Κρατάει μόνο τη πρωτιά ο Παναθηναϊκός

Κύπελλο Ελλάδας: Κρατάει μόνο τη πρωτιά ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/11/2017 22:18
Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε σαν αγγαρεία το παιχνίδι με την Παναχαϊκή στην Πάτρα ωστόσο το τελικό 1-1 ήταν αρκετό για να δώσει στους «πράσινους» την πρωτιά του ομίλου.

Σ’ ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις, Παναθηναϊκός και Παναχαϊκή αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην Πάτρα, σκορ που έδωσε στους «πράσινους» την πρωτιά του γκρουπ. Αντίθετα οι γηπεδούχοι έμειναν εκτός συνέχειας, καθώς υστερούν στην ισοβαθμία με την ΑΕΛ, η οποία πήρε τη δεύτερη θέση.

Το «τριφύλλι», που παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές, άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό. Ο Χατζηγιοβάνης, που ξεχώρισε με την εμφάνιση του, έκανε το γύρισμα και ο Χίλιεμαρκ με κοντινό πλασέ «έγραψε» το 1-0. Η απάντηση της Παναχαϊκής ήρθε στο 40’. Ο Ινσούα ανέτρεψε τον Αργυρόπουλο στην περιοχή και ο άσος των γηπεδούχων «έγραψε» το 1-0 από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά κακό στο δεύτερο μέρος. Είναι ενδεικτικό ότι ο Παναθηναϊκός είχε μόνο μια καλή στιγμή με σουτ του Χατζηγιοβάνη που έφυγε άουτ. Στον αντίποδα, η πρώτη φάση της Παναχαϊκής ήρθε στο 90+3’ όταν ο Βλαχοδήμος απέκρουσε εντυπωσιακά το ευθύβολο σουτ του Μουστακόπουλου, στερώντας τη νίκη-πρόκριση στους γηπεδούχους.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χαλκιάς, Πολίμος, Μπουτζίκος, Σωτηράκος, Μακρυδημήτρης, Φουρλάνος, Αργυρόπουλος (74' Ελευθεριάδης), Πολυχρόνης (65' Μουστακόπουλος), Μασούρας, Κυνηγόπουλος, Σπανός (77' Αντωνακόπουλος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Αυλωνίτης, Ρέις, Δώνης, Χίλιεμαρκ (75' Τζανδάρης), Αυλωνίτης, Λουντ (57' Άλτμαν), Κολοβέτσιος, Χατζηγιοβάνης (65' Εμμανουηλίδης), Πίσπας.

Η βαθμολογία:


1. Παναθηναϊκός 7 (5-2)
2. ΑΕΛ 4 (3-2)
3. Παναχαϊκή 4 (2-4)
4. Αναγέννηση Καρδίτσας 1 (1-3)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.