Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Στους «16» με πεντάρα η Μπαρτσελόνα

Κύπελλο Ισπανίας: Στους «16» με πεντάρα η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/11/2017 22:57
Αν και αγωνίστηκε με αναπληρωματικούς, η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 5-0 την Μούρθια και εξασφάλισε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Μπαρτσελόνα το παιχνίδι με την Μούρθια στο «Καμπ Νου». Οι Καταλανοί, παίζοντας με τη δεύτερη ομάδα, πήραν εμφατική νίκη με 5-0 και σε συνδυασμό με το 3-0 του πρώτου αγώνα, εξασφάλισαν το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είχε την απόλυτη υπεροχή και στο 15’ άνοιξε το σκορ με τον Πάκο Αλκάθερ. Οι Καταλανοί δεν σημείωσαν άλλο γκολ στο πρώτο μέρος αλλά τα πέτυχαν μαζεμένα στην επανάληψη. Πικέ (56'), Αλέις Βιδάλ (60'), Ντένις Σουάρες (74') και Αρναΐθ (79') ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 5-0 σ’ ένα άνετο απόγευμα για τους «μπλαουγκράνα».

Μυθική πρόκριση για Γέιδα

Αντίθετα, η Σοσιεδάδ αποκλείστηκε από την Γέιδα και μάλιστα με απίστευτο τρόπο. Οι Βάσκοι προηγήθηκαν με 2-0 στο 34’ και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα, όλα έδειχναν ότι είχαν «σφραγίσει» το εισιτήριο. Ωστόσο η ομάδα της 3ης κατηγορίας έκανε την επική ανατροπή (3-2) και πήρε ιστορική πρόκριση για τους «16».

Στο άλλο ματς, η Σεβίλλη κέρδισε με 4-0 την Καρταχένα στην Ανδαλουσία χάρη στα γκολ των Μπεν Γιεντέρ (3’, 6’), Γκάνσο (42’) και Κορέα (66’) και πήρε με άνεση την πρόκριση για την επόμενη φάση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.