Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με Γιάνγκ η Γιουνάιτεντ, νέα ήττα για Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Με Γιάνγκ η Γιουνάιτεντ, νέα ήττα για Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/11/2017 00:16
Με πρωταγωνιστή τον Άσλεϊ Γιάνγκ (2 γκολ) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 4-2 από την έδρα της Γουότφορντ και μείωσε προσωρινά στο -5 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Σίτι. Νέα απώλεια για Τότεναμ, ήττα με 2-1 από την Λέστερ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 4-2 της Γουότφορντ στο «Βίκαρατζ Ρόουντ» και ετοιμάζεται για τα δύο «κολλητά» ντέρμπι με Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Πρωταγωνιστής για τους «κόκκινους διαβόλους» ήταν ο Άσλεϊ Γιάνγκ. Ο άλλοτε παίκτης της Γουότφορντ σκοράρε δύο φορές κόντρα στην πρώην ομάδα του, με εξαιρετικό σουτ στο 19' και εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έξι λεπτά αργότερα.

Στο 32’ ο Μαρσιάλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 ωστόσο η ομάδα του Μάρκο Σίλβα δεν τα παράτησε. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 3-2 με τα τέρματα των Ντίνει (77’ πεν.) και Ντουκουρέ (84’), όμως στο 86’ ο Λίνγκαρντ «σκότωσε» τις ελπίδες των γηπεδούχων για το επικό comeback, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Νέα ήττα για Τότεναμ, σπουδαίο comeback για Νιούκαστλ


Πρέμιερ Λιγκ: Με Γιάνγκ η Γιουνάιτεντ, νέα ήττα για Τότεναμ
Από την άλλη, η Λέστερ κέρδισε με 2-1 την Τότεναμ στο «Κίνγκ Πάουερ Στέντιουμ» και υποχρέωσει τους «πετεινούς» σε δεύτερη ήττα στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο μετράει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να βρεθεί ακόμα και στην 7η θέση!

Οι «αλεπούδες» μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και στο 13’ άνοιξαν το σκορ με απίθανο εναέριο βολέ στην κίνηση από τον Βάρντι. Ακολούθησαν δύο σπουδαίες επεμβάσεις του Σμάιχελ σε προσπάθειες των Σισοκό (17’) και Άλι (33’) και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μαχρέζ, με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Κλοντ Πιέλ.

Η Τότεναμ ανέβασε την απόδοση της στην επανάληψη και στο 75’ σπατάλησε τεράστια ευκαιρία με τον Έρικσεν, ο οποίος αστόχησε από τα δύο μέτρα. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Χάρι Κέιν μείωσε σε 2-1 με έξοχο σουτ μέσα από την αντίπαλη περιοχή, ωστόσο στα εναπομείναντα λεπτά οι «αλεπούδες» κράτησαν το υπέρ τους σκορ και πήραν τη μεγάλη νίκη. Αυτή ήταν η 4η ήττα για την Τότεναμ, όσες έκανε πέρσι καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Στα άλλα ματς της ημέρας, Γουέστ Μπρομ και Νιούκαστλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο «Χόθρονς». Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα γκολ των Ρόμπσον-Κανού (45+1’) και Φιλντ (56’), ωστόσο στην επανάληψη οι «καρακάξες» ισοφάρισαν σε 2-2 με τα τέρματα των Κλάρκ (59’) και Έβανς (83’ αυτ.).

Τέλος, Μπράιτον και Κρίσταλ Πάλας «κόλλησαν» στο 0-0 στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.