Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Ο ΠΑΣ έριξε στο καναβάτσο τον Άρη

Κύπελλο Ελλάδας: Ο ΠΑΣ έριξε στο καναβάτσο τον Άρη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/11/2017 22:03
Ο ΠΑΣ Γιάννινα, αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 36' λόγω αποβολής του Καρανίκα, αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου, αφήνοντας εκτός τους «κίτρινους».

Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και το τελικό 1-1 έδωσε την πρόκριση στους Ηπειρώτες. Αντίθετα, οι «κίτρινοι» έμειναν εκτός συνέχειας αφού υστερούν στην ισοβαθμία με τον Πανιώνιο, ο οποίος με παιχνίδι λιγότερο εξασφάλισε και αυτός το εισιτήριο για τους «16».

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και στο 16’ έφτασαν κοντά στο γκολ με κεφαλιά του Κάσσου που πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Ο άσος του Άρη μάλιστα ζήτησε πέναλτι, καθώς υποστήριξε ότι τον έσπρωξε ο Αποστολόπουλος όταν σηκώθηκε για κεφαλιά. Ο ίδιος είχε νέα καλή στιγμή με κεφαλιά στο 22’ όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε να χτυπήσει στην αντεπίθεση και «άγγιξε» το γκολ στο 35’. Ο Κόντε εκμεταλλεύτηκε την κακή συνεννόηση μεταξύ Μαραγκού-Αναγνωστόπουλου, έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Δευτερόλεπτα μετά, η αψιμαχία μεταξύ Καρανίκα και Σόουζα οδήγησε στην αποβολή του πρώτου, ενώ ο κεντρικός αμυντικός του Άρη τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα. Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 60’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαργκάν, ο Μιλούνοβιτς ξέφυγε από τον Τζημόπουλο και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Πετράκης έριξε στο παιχνίδι τους Σολτάνι, Γιάκο ενισχύοντας την επιθετική γραμμή της ομάδας του και ο ΠΑΣ κατάφερε να βρει απάντηση στο 72’. Ο Σολτάνι εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μαραγκού και με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Κόντε θα μπορούσε να δώσει και το προβάδισμα στην ομάδα αλλά το πλασέ που επιχείρησε εντός της περιοχής ήταν αδύναμο. Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΣ έκανε σωστή διαχείριση και με το τελικό 1-1 πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αφήνοντας εκτός τους «κίτρινους».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.