Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση με τεσσάρα ο Ατρόμητος, 3x3 η Ξάνθη

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση με τεσσάρα ο Ατρόμητος, 3x3 η Ξάνθη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/11/2017 19:46
Ο Ατρόμητος πέρασε με 4-0 από την Σπάρτη και προκρίθηκε πανηγυρικά στην φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Πέρασε ως πρώτη η Ξάνθη, 2-1 τον Πανσερραϊκό.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε ο Ατρόμητος στην Σπάρτη. Ο Νταμίρ Κάναντι, κατέβασε με βασικούς τους Περιστεριώτες, οι οποίοι κέρδισαν με 4-0 την τοπική ομάδα και προκρίθηκαν στους «16». Πλέον ο Ατρόμητος περιμένει να μάθει αν θα περάσει σαν πρώτος ή σαν δεύτερος. Αυτό εξαρτάται από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα στα Τρίκαλα ανάμεσα στον ΑΟΤ και την Κέρκυρα.

ΟΙ Περιστεριώτες προηγήθηκαν στο 17’ με μακρινό σουτ του Μάντσον, ενώ στο 28’ ο Ουάρντα διπλασίασε το σκορ με όμορφη ατομική ενέργεια. Ο ίδιος σκόραρε με κεφαλιά για το 3-0 στο 38’, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μενσά στο 75’.

3x3 η Ξάνθη

Στο άλλο ματς, η Ξάνθη κέρδισε με 2-1 τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες και έκανε το 3x3 στον όμιλο. Οι Ακρίτες είχαν την καθολική υπεροχή στο ματς, αφού εκτός από τα δύο γκολ, είχαν και τρία δοκάρια.

Στο 32’ ο Κάστρο «έγραψε» το 1-0 με κεφαλιά, ενώ στο 59’ ο Ορφανίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ από την άσπρη βούλα. Η Ξάνθη σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ και λίγο έλειψε να δεχτεί την ισοφάριση! Στο 90+1’ ο Ζιγκερίδης μείωσε σε 2-1, ενώ στο 90+2’ το σουτ του Πόζογλου πέρασε δίπλα από το δοκάρι.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.