Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Ανατροπή πρόκρισης για ΟΦΗ και… Πλατανιά

Κύπελλο Ελλάδας: Ανατροπή πρόκρισης για ΟΦΗ και… Πλατανιά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/11/2017 19:22
Ο ΟΦΗ κέρδισε με ανατροπή (2-1) τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γεντί Κουλέ» και εξασφάλισε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου μαζί με τον Πλατανιά.

Με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γεντί Κουλέ» και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου. Αν οι Κρητικοί έχαναν 0-1, τότε οι δύο ομάδες θα ισοβαθμούσαν στους τρεις βαθμούς μαζί με τον Πλατανιά και επειδή όλων τα γκολ ήταν στο 1-1, θα οδηγούνταν σε μπαράζ.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, ωστόσο δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις. Ο Απόλλωνας πατούσε καλύτερα στην επανάληψη και στο 62’ πήρε το προβάδισμα με τρομερό σουτ του Κιταμπάλα.

Το γκολ αφύπνισε τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπαδόπουλου που ανέκτησαν τον έλεγχο και έφεραν… τούμπα το ματς. Στο 81’ ο Ογκμπόε ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά, ενώ στα τελευταία λεπτά ο Απόλλωνας βρέθηκε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπιτζιμίν. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στις καθυστερήσεις, με τον Ορτέγκα να σημειώνει το 2-1 και να στέλνει οριστικά ΟΦΗ και Πλατανιά στον επόμενο γύρο.

Η βαθμολογία:


1 ΟΦΗ 6
2 Πλατανιάς 3
-----------------------------
3 Απόλλων Σμύρνης 0
4 Ηρακλής 0


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.