Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ανατροπή πρωτιάς για Ολυμπιακό

Σούπερ Λιγκ: Ανατροπή πρωτιάς για Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/11/2017 21:28
Ο Ολυμπιακός κέρδισε με ανατροπή (3-1) την Κέρκυρα εκτός έδρας και πέρασε προσωρινά στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ. Προηγήθηκαν με Γρομητσάρη (16’) οι «Φαίακες», το γύρισαν με Σισέ (46’), Τζούρτζεβιτς (65’) και Μάριν (68’) οι «ερυθρόλευκοι».

Η Κέρκυρα έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό για ένα ημίχρονο, ωστόσο οι «χρυσές» αλλαγές του Λεμονή (Τζούρτζεβιτς, Μάριν) γύρισαν το σκορ στο δεύτερο μέρος (3-1) και οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν με τη νίκη από το νησί των Φαιάκων. Μια νίκη που επέτρεψε στους Πειραιώτες να ανέβουν προσωρινά στην κορυφή με +1 από ΠΑΟΚ και +2 από Ατρόμητο και ΑΕΚ, με την «Ένωση» να έχει βέβαια παιχνίδι λιγότερο.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο ματς, έχοντας καλές στιγμές στα πρώτα λεπτά με τα σουτ των Φορτούνη (1’) και Ανσαριφάρντ (3’). Ωστόσο στο 16’, ο Επστάιν εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Ιωάννου βρήκε τον Γρομητσάρη και ο τελευταίος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το γκολ αποδιοργάνωσε τον Ολυμπιακό, ο οποίος με εξαίρεση το πλασέ του Φορτούνη στο 26’ (έβγαλε με τάκλιν ο Σπίνουλας), δεν απείλησε τους γηπεδούχους. Η Κέρκυρα στέκονταν πολύ καλά στο ματς και στο 37’ «άγγιξε» το γκολ με πλασέ του Παμλίδη, αναγκάζοντας τον Προτό να διώξει ενστικτωδώς με το πόδι.

Ο Ολυμπιακός γλίτωσε το 2-0 και στο ξεκίνημα της επανάληψης έφερε… τούμπα το ματς. Ο Τάκης Λεμονής έριξε στο ματς τους Τζούρτζεβιτς-Μάριν αντί των Πάρντο-Ταχτσίδη, γύρισε το σύστημα σε 4-4-2 και οι Πειραιώτες «καθάρισαν» το ματς σ’ ένα 20λεπτο. Στο 46’ ο Μάριν έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Μποτία σημάδεψε το δοκάρι και ο Σισέ εξ επαφής την έσπρωξε στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 58’ το σουτ του Ρομαό μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 65’ ο Γιαννακόπουλος έδιωξε σωτήρια την κεφαλιά του Μάριν. Ωστόσο δευτερόλεπτα μετά, ο Σεμπά έβγαλε τη σέντρα, ο Σισέ την έστειλε στον Τζούρτζεβιτς και αυτός με βολέ στην κίνηση ολοκλήρωσε την ανατροπή. Τρία λεπτά αργότερα (68’) ο Μάριν πήρε την πάσα από τον Σέρβο μ' ένα υπέροχο πλασέ «έγραψε» το 3-1.

Η Κέρκυρα προσπάθησε να αντιδράσει και θα μπορούσε να τα καταφέρει στο 69’, όμως ο Προτό νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ντιογκό. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Ολυμπιακός έκανε σωστή διαχείριση του παιχνιδιού, κρατώντας το 3-1 ως το φινάλε.

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Αρτυματάς (82' Ζορμπάς), Κρητικός (54' Ντιόγκο), Γεωργίου (75' Μπάουμαν), Παμλίδης, Αναστασίου, Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν, Γρομητσάρης

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ομάρ, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης (46' Τζούρτζεβιτς), Φορτούνης (69' Ζιλέ), Πάρντο (46' Μάριν), Σεμπά, Ανσαριφάρντ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.