Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καλαϊτζίδης: «Στήνουν ματς με 4-5 γκολ για 20.000 ευρώ»

Καλαϊτζίδης: «Στήνουν ματς με 4-5 γκολ για 20.000 ευρώ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/11/2017 21:20
Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης προέβη σε καταγγελίες μετά την αναμέτρηση Αιγινιακος - Απόλλων Πόντου, αναφέροντας για «παράγοντες που παίρνουν τηλέφωνα και λένε πόσα γκολ θα μπουν».

«Βόμβες» εξαπέλυσε στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μετά την αναμέτρηση Αιγινιακός - Απόλλων Πόντου. Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, μετά την ήττα της ομάδας του στο Αιγίνιο, αναφέρθηκε στους τρόπους και τις τακτικές που χρησιμοποιούνται για να στηθούν αγώνες στο πρωτάθλημα της Football League:

«Προτείνω τον αθλητικό εισαγγελέα να με καλέσει, γιατί έχω να του δώσω πάρα πολλές πληροφορίες για παράγοντες που μπαίνουν στα αποδυτήρια και λένε θα δεχτείτε τρία τέρματα, για άλλους που παίρνουν τηλέφωνο στο ημίχρονο και λένε θα δεχθείτε άλλα δύο, για παράγοντες που παίρνουν 20.000 ευρώ πριν τον αγώνα για να χάσουν με τέσσερα και πέντε γκολ.

Για τεχνικούς διευθυντές που με τον κουμπάρο τους και ένα ακόμη στήνουν το ματς, και μετά ο πρόεδρος πηγαίνει στα αποδυτήρια και τους βρίσκει και γίνονται διάφορα περιστατικά. Έχω να του δώσω σημαντικές πληροφορίες για να τις αξιολογήσει, να καθαρίσουμε αυτό το δύσμοιρο ποδόσφαιρο από τα μιάσματα που κυκλοφορούν μέσα σε αυτό
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.