Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με ανατροπή η Σίτι, στο 90+2’ η Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Με ανατροπή η Σίτι, στο 90+2’ η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/11/2017 21:01
Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Χάντερσφιλντ εκτός έδρας και συνεχίζει να σπάει τα ρεκόρ, ενώ η Άρσεναλ χρειάστηκε το πέναλτι του Σάντσες στο 90+2’ για να φύγει με τη νίκη (1-0) από την έδρα της Μπέρνλι.

Δεν σταματάει πουθενά η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» κέρδισαν με 2-1 την Χάντερσφιλντ στο «Τζον Σμιθ» και έκαναν νέο ρεκόρ με 11 σερί εκτός έδρας νίκες σ' όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα όλων των εποχών στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει 18 σερί νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις και φιγουράρει στο +8 από την 2η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παράλληλα, έγινε μόλις η τρίτη ομάδα που ξεκινάει 12 νίκες και 1 ισοπαλία στην πρώτη κατηγορία μετά τις Τότεναμ (1960-61) και Λίβερπουλ (1990-91).

Η Χάντερσφιλντ έβαλε δύσκολα στην Σίτι και μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί στo 45+1’ χάρη σε αυτογκόλ του Οταμέντι. Οι «πολίτες» δεν πτοήθηκαν και στο ξεκίνημα της επανάληψης (47’) έφεραν το σκορ στα ίσια με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αγκουέρο (το κέρδισε ο Στέρλινγκ από τον Μαλόουν).

Η Σίτι πίεσε για την ανατροπή, είχε δοκάρι με τον Σανέ (57’) και τελικά πέτυχε δεύτερο (τυχερό) γκολ στο 84’. Ο Λεσλ απέκρουσε την προσπάθεια του Ζέσους, αλλά η μπάλα βρήκε τον Στέρλινγκ πάνω στον βηματισμό για να γίνει το τελικό 2-1!

Με πέναλτι στο 90+2’ η Άρσεναλ

Στο άλλο ματς, η Άρσεναλ χρειάστηκε το πέναλτι του Αλέξις Σάντσες στο 90+2’ για να φύγει με τη νίκη (1-0) από την έδρα της Μπέρνλι.

Οι γηπεδούχοι, που πριν το παιχνίδι ήταν ισόβαθμοι με την Άρσεναλ, είχαν την πιο κλασική φάση στο πρώτο μέρος με το δοκάρι του Γκούντμουντσον (15’). Οι «κανονιέρηδες» πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση και χρειάστηκαν τις επεμβάσεις του Τσεχ (22’ Χέντρικ, 50’ Μπρέιντρι) για να κρατήσουν το μηδέν.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ ανέβηκε στο τελευταίο τέταρτο και στις καθυστερήσεις κέρδισε πέναλτι έπειτα από σπρώξιμο του Ταρκόφσκι στον Ράμσεϊ. Ο Σάντσες ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το τελικό 1-0.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.