Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Βασιλεία «λύγισε» την Γιουνάιτεντ στο 89’

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Βασιλεία «λύγισε» την Γιουνάιτεντ στο 89’

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/11/2017 01:21
Με γκολ του Λανγκ στο 89’ η Βασιλεία κέρδισε με 1-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ελβετία και έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στους «16».

Το απόλυτο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σταμάτησε στην Ελβετία. Η Βασιλεία, με γκολ στο 89’, πήρε τη νίκη με 1-0 στο «Ζανκτ Γιάκομπ-Παρκ» και έπιασε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην 2η θέση με εννέα βαθμούς. Μάλιστα, οι Ελβετοί υπερτερούν στην ισοβαθμία και έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση στα νοκ-άουτ.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο είχε δύο δοκάρια και χαμένα τετ-α-τετ για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος, ωστόσο η Βασιλεία κατάφερε να κρατήσει το μηδέν. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους, έφτιαξαν φάσεις και στο 89’ κατάφεραν να σκοράρουν με κοντινό πλασέ του Λανγκ.

Το 1-0 έμεινε ως το φινάλε και όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική για το ποια ομάδα θα ακολουθήσει την Γιουνάιτεντ (σ.σ. δεν έχει περάσει μαθηματικά αλλά στην ουσία δεν χάνει το εισιτήριο) στους «16». Η ΤΣΣΚΑ αντιμετωπίζει τους «κόκκινους διαβόλους» στο «Όλντ Τράφορντ», ενώ η Βασιλεία θα παίξει με τη Μπενφίκα στη Λισαβόνα.

Η βαθμολογία:


1. Μαν. Γιουνάιτεντ 12 (10-2)
2. Βασιλεία 9 (9-5)
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 9 (7-8)
4. Μπενφίκα 0 (1-12)

Τελευταία αγωνιστική (5 Δεκεμβρίου):

Μπενφίκα – Βασιλεία
Μαν. Γιουνάιτεντ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.