Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χιμένεθ στους παίκτες: «Έκανα μεγάλο λάθος και ντρέπομαι»!

Χιμένεθ στους παίκτες: «Έκανα μεγάλο λάθος και ντρέπομαι»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/11/2017 14:52
Μετανιωμένος για τη συμπεριφορά του στο χθεσινό (19/11) ντέρμπι στη Λεωφόρο εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος προχώρησε σε δημόσια συγγνώμη μπροστά στους παίκτες της ΑΕΚ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ απολογήθηκε για τη χειρονομία που έκανε στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του, παραδέχτηκε πως ντρέπεται για την αντίδραση του και ζήτησε απ’ όλους να έχουν αυτοσυγκράτηση.

Αναλυτικά η ομιλία του στους παίκτες:

«Στο χθεσινό μας παιχνίδι υπάρχουν και καλά και άσχημα πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε αλλά το αρνητικό σημείο του παιχνιδιού ήμουν εγώ. Είναι πρώτη φορά στη ζωή μου που κάνω τέτοιο πράγμα και σαν παίκτης και σαν προπονητής. Δεν μου έχει ξανασυμβεί και δεν ήταν σωστό από την πλευρά μου. Πρόκειται για μια αντίδραση που δεν μπορεί ποτε να εκπροσωπεί εσάς, δεν εκπροσωπεί την ΑΕΚ, αλλά ούτε και τον εαυτό μου.

Είμαι σε πολύ κακή κατάσταση αλλά θα ήθελα να εκμεταλλευτώ το λάθος μου. Έκανα λάθος αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε να μην είμαστε στο όριο. Μίλησα ήδη με τον Μαρκο, με τον Σιμοες και τον Λόπεζ. Ο Βρανιες ήταν ήρεμος χθες. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να μην διαμαρτυρόμαστε. Ξέρουμε πως είναι τα πράγματα. Όλοι μπορούν να κάνουν λάθος και εγώ έκανα ένα λάθος για το οποίο ντρέπομαι.

Άναψα με το παιχνίδι, είμαι περήφανος για το λατινικό μου ταμπεραμέντο και δεν θα πάψω να είμαι ζωντανός στον πάγκο. Θέλω όμως να είμαι ειλικρινής και να ζητήσω συγγνώμη πρώτα από εσάς. Μπορώ να φωνάξω, μπορώ να διαμαρτυρηθώ αλλά ποτέ να προσβάλλω. Και αυτό που έκανα χθες ήταν μια προσβολή για την οποία ντρέπομαι.

Και θέλω να σας πω ότι αν υπάρχει μια ομάδα που σέβομαι απόλυτα στην Ελλάδα είναι ο Παναθηναϊκός. Το έλεγα από πέρυσι και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να προσβάλλω τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του
».

Η δήλωση του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Βρίσκομαι πολλά χρόνια στα γήπεδα και καταλαβαίνω απόλυτα ότι δεν υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία για τη συμπεριφορά μου στο χθεσινό αγώνα. Καταλαβαίνω απόλυτα και όσους έχουν σπεύσει να με καταδικάσουν. Σε όλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής και προπονητικής μου καριέρας ποτέ δεν κρύφτηκα και ουδέποτε αρνήθηκα να αναλάβω τις ευθύνες μου.

Είμαι ειλικρινά μεταμελημένος και οφείλω μια μεγάλη συγγνώμη πρώτα απ’ όλα απέναντι στην ομάδα μου, η ιστορία και το ήθος της οποίας δεν συνάδουν με τέτοιες συμπεριφορές. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλλω τον κόσμο του Παναθηναϊκού, απεναντίας τους σέβομαι απόλυτα, όπως και την ομάδα τους, και η άσχημη αντίδρασή μου είχε να κάνει με έναν συγκεκριμένο οπαδό, ο οποίος από την αρχή του αγώνα με έβριζε στα ιταλικά πίσω από τον πάγκο μου.

Ούτε αυτό όμως μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία ή ελαφρυντικό για εμένα. Για μια ακόμα φορά ζητάω συγγνώμη από όλους όσους πρόσβαλα με την συμπεριφορά μου
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.