Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η ΕΠΟ αποφάσισε την παραμονή Σκίμπε για δυο χρόνια

Η ΕΠΟ αποφάσισε την παραμονή Σκίμπε για δυο χρόνια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/11/2017 14:43
Κατά την διάρκεια της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ αποφασίστηκε η ανανέωση του συμβολαίου του Μίκαελ Σκίμπε στην Εθνική Ελλάδας για άλλα δύο χρόνια.

Προπονητής της Εθνικής Ελλάδας αναμένεται να παραμείνει ο Μίκαελ Σκίμπε. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ εξουσιοδότησε τον Βαγγέλη Γραμμένο για να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον Γερμανό τεχνικό, ο οποίος θα αναλάβει το έργο να οδηγήσει τη «γαλανόλευκη» στο Euro 2020.

Οι δύο πλευρές θα συναντηθούν τις επόμενες ημέρες προκειμένου να κλείσει άμεσα το θέμα της παραμονής του 52χρονου στον πάγκο της Εθνικής.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ:

«Τελείωσε το Δ.Σ. της Εκτελεστικής Επιτροπής και αποφασίσαμε την παραμονή του Μίχαελ Σκίμπε. Αυτή θα εξαρτηθεί από τις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν μεταξύ μας. Εγώ θα κάνω τις διαπραγματεύσεις.

Θεωρούμε πως αν και δεν πήγαμε στο Μουντιάλ, δεν μπορούμε να ακυρώσουμε μια πορεία θετική. Η κατάσταση πριν από δυο χρόνια δεν θύμιζε σε τίποτα Εθνική ομάδα. Ήταν ένα σκορποχώρι που έχανε από οποιαδήποτε Εθνική ομάδα. Δεν ήταν Εθνική πριν την έλευση του Σκίμπε. Έγινε οικογένεια, υπάρχει αρμονία και σε αυτή την απόφασή μας πήραμε υπόψιν την εισήγηση και της τεχνικής επιτροπής και του Βρύζα και των ποδοσφαιριστών.

Πρέπει να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία για να πάμε στο Euro 2020. Θεωρήσαμε σκόπιμο να στραφούμε στην ανανέωση της συνεργασίας μας με τον κ. Σκίμπε. Δεν πρέπει να αιωρείται το θέμα, πρέπει να κλείσει άμεσα
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.