Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Χιμένεθ ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο στους οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Ο Χιμένεθ ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο στους οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/11/2017 03:00
Μια στιγμή έντασης ανάμεσα σε Λόπες και Βιγιαφάνιες έφερε την έκρηξη του Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός μπήκε στον αγωνιστικό και αποβλήθηκε ορθώς από τον ρέφερι Καλογερόπουλο, υψώνοντας το μεσαίο του δάχτυλο στους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Άναψαν τα αίματα στο 83ο λεπτό του ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Ένα μαρκάρισμα του Βιγιαφάνιες έφερε την έντονη αντίδραση του Λόπες και λίγο έλειψε να δημιουργηθεί σύρραξη.

Πάνω στην ένταση ο Μανόλο Χιμένεθ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να αποβληθεί ορθώς από τον διαιτητή Καλογερόπουλο. Μάλιστα στις αποδοκιμασίες των οπαδών του Παναθηναϊκού ύψωσε το μεσαίο του δάχτυλο προς την κερκίδα!

Με βάση τα άρθρα 10 και 11 του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ, η άσεμνη χειρονομία μπορεί να επιφέρει κυρώσεις στον Ισπανό τεχνικό της ΑΕΚ. Η κίνηση του Χιμένεθ έχει καταγραφεί από τις κάμερες και ο αθλητικός εισαγγελέας μπορεί να κινηθεί αυτεπάγγελτα, από τη στιγμή που πληροφορήθηκε το συμβάν. Σημαντική λεπτομέρεια που ενδέχεται να παίξει τον δικό της ρόλο, αφορά το γεγονός ότι ο Χιμένεθ δεν έχει αποβληθεί από τον Καλογερόπουλο για τον συγκεκριμένο λόγο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.