Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ουζουνίδης: «Περίμενα καλύτερη την ομάδα μου»

Ουζουνίδης: «Περίμενα καλύτερη την ομάδα μου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/11/2017 03:17
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παραδέχτηκε ότι περίμενε καλύτερη απόδοση από αρκετούς παίκτες του στο ισόπαλο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ χαρακτήρισε δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς: «Βάσει ευκαιριών των δύο ομάδων το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Παρ' όλα αυτά όταν δέχεσαι γκολ στην τελευταία φάση και με κόντρα σίγουρα είναι σκληρό. Όμως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε αρκετά πράγματα. Μπορεί κατά διαστήματα η ΑΕΚ να είχε την κατοχή, όμως θέλαμε να βρούμε χώρους και να φτιάξουμε ευκαιρίες.

Για την εμφάνιση: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση. Τα προβλήματα υπάρχουν. Ο Βιγιαφάνιες έκανε καλό παιχνίδι παρά την ενόχληση που αισθάνθηκε στο ζέσταμα. Κάποιοι παίκτες δεν ήταν καλά. Αυτός που έκανε τη διαφορά στο δεύτερο μέρος ήταν ο Βιγιαφάνιες. Τα ξέρουμε τα προβλήματά μας και προσπαθούμε για κάτι καλύτερο. Περίμενα κάτι καλύτερο από την ομάδα μου».

Για το ψυχολογικό κομμάτι και πόσο θα επηρεάσει ο τρόπος που ήρθε η ισοπαλία: «Θα πρέπει να δούμε τι γίνεται... Κι εμείς πέρυσι είχαμε κερδίσει την ΑΕΚ στο τελευταίο λεπτό. Μας πείραξε ο τρόπος στο τέλος, η φάση, η κόντρα... Μπορούσε να γίνει και fair play μπορούσαμε να κρατήσουμε κι εμείς τη σκασμένη μπάλα, να φερθούμε πιο έξυπνα»

Για τον παθητικό ρόλο και το αμυντικό παιχνίδι του πρώτου μέρους: «Δεν πιέζαμε όπως θα έπρεπε. Γι' αυτό βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μέρος. Η ΑΕΚ με τον τρόπο που παίζει δεν είναι εύκολο να βάλεις γκολ και έπρεπε να βρούμε τρόπο να τους τραβήξουμε για ν' ανοίξουμε χώρους. Ξέραμε στο γκολ ότι στο πρώτο δοκάρι ο αντίπαλος είχε αδυναμία, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε...».

Για τον Μολίνς που έπαιζε τραυματίας: «Προβληματιστήκαμε αν θα έπρεπε να γίνει αλλαγή, αλλά δοκίμασε και έπαιξε. Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο. Υπάρχουν προβλήματα που και να θέλεις κάτι παραπάνω, δεν σε αφήνουν να το κάνεις...».

Για το ενδεχόμενο να παίξει ο Τσάβες κόντρα στον Ατρόμητο: «Θα το δούμε μέσα στη βδομάδα. Δεν είναι στο 100% ο Αντρές. Έχει 1-2 προπονήσεις. Ιατρικά είναι καλά, αλλά υστερεί σε φυσική κατάσταση».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.