Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: ΑΕΚ και Λιβάγια ξέραναν τον Παναθηναϊκό στο 90+5’

Σούπερ Λιγκ: ΑΕΚ και Λιβάγια ξέραναν τον Παναθηναϊκό στο 90+5’

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/11/2017 02:50
Ο Παναθηναϊκός κρατούσε τη νίκη στα χέρια του κόντρα στην ΑΕΚ, ωστόσο στην τελευταία φάση (90+5’) ο Λιβάγια σκόραρε και με το 1-1 της Λεωφόρου η «Ένωση» ξαναπάτησε στην κορυφή.

Δεν είχε νικητή το αθηναϊκό ντέρμπι της Λεωφόρου. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με τους «κιτρινόμαυρους» να φέρνουν το σκορ στα ίσια με γκολ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η «Ένωση» μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και περιόρισε τον Παναθηναϊκό σε παθητικό ρόλο. Ωστόσο στο 10ο λεπτό ο Χίλιεμαρκ εκτέλεσε φάουλ και ο Μολέντο με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους». Ο σκόρερ του «τριφυλλιού» τραυματίστηκε στο 32ο λεπτό και αντικαταστάθηκε από τον Κουτρουμπή.

Η ΑΕΚ συνέχισε να έχει τον έλεγχο, ωστόσο περιορίστηκε σε φλύαρη κατοχή και η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία της καταγράφηκε στο 25’, με τον Γαλανόπουλο να αστοχεί από το ύψος του πέναλτι.

Ο Παναθηναϊκός πατούσε καλύτερα στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και ο Χιμένεθ πέρασε στο ματς τον Χριστοδουλόπουλο αντί του Κλωναρίδη. Ο Έλληνας άσος έδωσε πνοή στην ΑΕΚ και από δικό του σουτ στο 62’ η μπάλα στρώθηκε στον Λιβάγια, ο οποίος από θέση βολής έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.

Οι «πράσινοι» γλίτωσαν το γκολ και στη συνέχεια έκαναν σωστή διαχείριση, αφού δεν απειλήθηκαν σημαντικά από τον αντίπαλο τους. Μάλιστα στο 81’ είχαν καλή στιγμή με τον Μολίνς, όμως το σουτ του Σουηδού πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Όλα έδειχναν ότι το «τριφύλλι» θα έπαιρνε τη νίκη, ωστόσο η ΑΕΚ κατάφερε να σκοράρει στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Εξαιρετική μπαλιά του Αϊντάρεβιτς στον Λιβάγια, ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Χουλτ και κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 1-1.

Παναθηναϊκός (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μολέδο (37’ Κουτρουμπής), Χουλτ, Κουρμπέλης, Σιλά, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Χίλιεμαρκ (67’ Άλτμαν), Μολίνς (90+2’ Ρέις)

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Ανέστης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης (71’ Γιακουμάκης), Γκάλο, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος (65’ Αϊντάρεβιτς), Μπακασέτας, Κλωναρίδης (54’ Χριστοδουλόπουλος), Λιβάγια

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.