Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χιμένεθ: «Ήμασταν καλύτεροι σ’ όλο το ματς»

Χιμένεθ: «Ήμασταν καλύτεροι σ’ όλο το ματς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/11/2017 03:10
Ο Μανόλο Χιμένεθ θεωρεί πως η ΑΕΚ ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως το ματς χάθηκε από μια έλλειψη συγκέντρωσης. Τι είπε για την αποβολή του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το παιχνίδι της Λεωφόρου:

Για τη χειρονομία και την αποβολή του: «Εδώ είμαστε για να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο, κάναμε μεγάλο παιχνίδι, θα ήταν άδικο να φύγουμε με μια ήττα. Και υπάρχουν πολλά πράγματα για να διορθωθούν όπως να παίζουμε περισσότερο ποδόσφαιρο και να μην υπάρχουν τόσες διακοπές. Για να το ξεκαθαρίσω βγήκα από το γήπεδο χωρίς να έχω κάνει τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι μετά θύμωσα πολύ γιατί μετά το τελευταίο παιχνίδι είχα πάρει το μάθημα μου και δεν διαμαρτυρήθηκα. Μπήκα για να χωρίσω τον Σιμόες με τον Κουρμπέλη καθώς δε είναι αντρικό να προκαλεί ο ένας τον άλλο.

Για το παιχνίδι: «Ήμασταν καλύτερη ομάδα σε όλο το ματς. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τον Μολέντο που είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και ο Μολέντο έδωσε τη ζωή στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες, καλό προπονητή αλλά η ΑΕΚ ήταν ανώτερη από την αρχή του αγώνα μέχρι το τέλος».

Για το αν η ομάδα του μπορεί τον τίτλο και μια πορεία στην Ευρώπη: «Σήμερα χάσαμε το παιχνίδι από μια έλλειψη συγκέντρωσης που είχαμε καθώς ο Παναθηναϊκός σκόραρε μετά από ένα λάθος μας, μετά εμείς δε σκοράραμε σε τρεις φάσεις που είχαμε, που θα έπρεπε να μην τις χάσουμε αυτές τις ευκαιρίες. Στο τέλος πιέσαμε και ισοφαρίσαμε αλλά θα μπορούσαμε να δεχτούμε και γκολ στην ισοφάριση. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο και στην Ευρώπη δεν θα πρέπει να δίνουμε την ευκαιρία για τέτοια γκολ. Να σας πω και μια λεπτομέρεια που δε τη πήρα είδηση οι κάμερες. Ο διαιτητής σφύριξε για τα τραβήγματα στη περιοχή, εκεί οι παίκτες του Παναθηναϊκού συνέχισα τη φάση και το χειρίστηκαν καλά ενώ οι δικοί μας παίκτες σταμάτησαν. Το γκολ δεν θα έπρεπε να μετρήσει. Σφυρίζει για να σταματήσει η φάση».

Για το αν θεωρεί άδικο το αποτέλεσμα: «Δεν είπα ότι είναι άδικο το αποτέλεσμα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουμε. Είχαν την ευκαιρία με το γκολ που πέτυχα, εμείς δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας που ήταν πιο ξεκάθαρες. Στο τέλος όπως παίζαμε θα μπορούσαμε να φάμε και άλλο γκολ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.