Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: 4x4 ο Άρης με σούπερ ανατροπή (video)

Football League: 4x4 ο Άρης με σούπερ ανατροπή (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/11/2017 17:49
Ο Αρης με γκολ του Βαγγέλη Πλατέλλα στο 88' κέρδισε με 3-2 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0. Δικαιολογημένα τα παράπονα των γηπεδούχων για το 3ο γκολ ως οφσάιντ!

Σ’ ένα παιχνίδι με πέντε γκολ, ο Άρης κέρδισε με 3-2 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και έκανε το 4x4 στο πρωτάθλημα της Football League.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και στο 14’ άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά-ψαράκι του Κάιπερς. Εννιά λεπτά μετά (23’), ο Σταματάκος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Καντιμοίρη στο σουτ του Έφορντ κι από κοντά έκανε το 2-0.

Έκτοτε ο Άρης ανέβασε την απόδοση του ωστόσο δεν κατάφερε να μειώσει πριν το ημίχρονο, έχοντας παράπονα από τον βοηθό για λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ. Ότι δεν κατάφεραν στο πρώτο μέρος οι «κίτρινοι», το πέτυχαν στο ξεκίνημα της επανάληψης, όταν στο 51’ ο Ντούνης μείωσε σε 2-1 ύστερα από πάσα του Ιντζόγλου.

Η ισοφάριση ήρθε στο 72’. Ο Πλατέλλας ανατράπηκε από τον Λαδά και ο Διαμαντόπουλος έφερε το παιχνίδι στα ίσια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι! Ο Άρης συνέχισε την πίεση και στο 88’ ολοκλήρωσε την ανατροπή με κοντινό πλασέ του Πλατέλλα, αν και το γκολ θα έπρεπε να ακυρωθεί για οφσάιντ στον Ντούνη.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.