Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Τεσσάρα η Γιουνάιτεντ στην επιστροφή του Ζλάταν!

Πρέμιερ Λιγκ: Τεσσάρα η Γιουνάιτεντ στην επιστροφή του Ζλάταν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/11/2017 00:28
Με πρωταγωνιστή τον Πογκμπά (γκολ και ασίστ), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με το εμφατικό 4-1 την Νιούκαστλ στο «Όλντ Τράφορντ», σ’ ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από την μεγάλη επιστροφή του Ζλάνταν Ιμπραΐμοβιτς.

Έστω και αν βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 4-1 της Νιούκαστλ στο «Όλντ Τράφορντ» και πέρασε ξανά στην 2η θέση, όντας στο -8 από την πρωτοπόρο Σίτι.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπήκαν καλύτερα στο ματς, όμως στο 14’ ο Γκέιλ βρήκε χώρο στην περιοχή και δεν δυσκολεύτηκε να βάλει μπροστά στο σκορ την Νιούκαστλ. Η απάντηση της Γιουνάιτεντ ήρθε στο 37’. Ο Πογκμπά, που επέστρεψε από τον τραυματισμό του, έδωσε μισό γκολ στον Μαρσιάλ, ο οποίος με σκαστή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους χάρη σε νέα κεφαλιά, αυτή τη φορά από τον Σμόλινγκ. Στο 54’ ο Πογκμπά «έγραψε» το 3-1 ύστερα από πάρε-βάλε του Ράσφορντ, ενώ στο 70’ ο Λουκάκου έβαλε το… κερασάκι, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Στο 77' το Ολντ Τράφορντ σηκώθηκε στο πόδι για να αποθεώσει τον Ζλάταν, ο οποίος έπειτα από 7 μήνες επέστρεψε στην ενεργό δράση! Μάλιστα στο 90’ ο Σουηδός επιχείρησε να σκοράρει με ανάποδο ψαλίδι, όμως ο Έλιοτ του αρνήθηκε το γκολ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.