Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ισοπαλία οι Μαδριλένοι, χαμόγελα στη Βαρκελώνη

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ισοπαλία οι Μαδριλένοι, χαμόγελα στη Βαρκελώνη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/11/2017 00:02
Ατλέτικο και Ρεάλ «κόλλησαν» στο 0-0 στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» και αμφότερες βρέθηκαν στο -10 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Δεν είχε νικητή το πρώτο μαδριλένικο ντέρμπι στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο». Ατλέτικο και Ρεάλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στο νέο σπιτικό των «ροχιμπλάνκος», σκορ που επέτρεψε στην Μπαρτσελόνα να έχει πια διψήφια διαφορά κι από τις δύο.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έχασε την πρώτη μεγάλη στιγμή στο 3ο λεπτό, με τον Κορέα να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Κασίγια. Η απάντηση της Ρεάλ ήρθε στο 32’, όταν ο Κρόος δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, ύστερα από «ένα-δύο» με τον Ρονάλντο.

Τέσσερα λεπτά αργότερα η Ρεάλ ζήτησε πέναλτι σε κλωτσιά στο πρόσωπο του Σέρχιο Ράμος που επιχείρησε κεφαλιά ψαράκι (σ.σ.: έγινε αλλαγή στο ημίχρονο), όμως ο διαιτητής έδειξε «παίζετε».

Ο ρυθμός έπεσε σημαντικά στην επανάληψη και το παιχνίδι κυλούσε χωρίς υποψία φάσεων. Στο 76’ ο Ζιντάν έριξε στο ματς τον Μπενζεμά, ενώ ο Σιμεόνε απάντησε στο επόμενο λεπτό με την είσοδο των Τόρες και Γκαμεϊρό αντί των Κορέα και Γκριεζμάν. Ο τελευταίος αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο της Ατλέτικο μετά τις τελευταίες δηλώσεις... κάλεσμα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι δύο αλλαγές του Σιμεόνε συνεργάστηκαν εξαιρετικά στο 78’, όμως η λόμπα του Γκαμεϊρό αποκρούστηκε στη γραμμή από τον Βαράν. Τέσσερα λεπτά μετά ο Όμπλακ έδιωξε δύσκολα το απευθείας φάουλ του Ρονάλντο, ενώ στο 86’ απέκρουσε ασταθώς το μακρινό σουτ του Κρόος, όμως κανείς παίκτης της Ρεάλ δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 89’ ο Ερνάντεζ έκοψε σωτήρια το σουτ του Ρονάλντο μέσα στην περιοχή και το 0-0 έμεινε ως το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.