Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ασταμάτητη η Σίτι, «καθάρισε» και την Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Ασταμάτητη η Σίτι, «καθάρισε» και την Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2017 19:27
Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 3-1 την Άρσεναλ στο «Έτιχαντ», παρέμεινε αήττητη στην Πρέμιερ Λιγκ και μετράει ήδη 52 γκολ σ’ όλες τις διοργανώσεις. Οφσάιντ το 3ο γκολ των γηπεδούχων.

Δεν σταματάει πουθενά η Μάντσεστερ Σίτι! Οι «πολίτες» κέρδισαν με 3-1 την Άρσεναλ στο «Έτιχαντ» και ξέφυγαν προσωρινά με +8 από την 2η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έχει ματς λιγότερο. Αυτή ήταν η 10η νίκη σε 11 ματς για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα που έχει σπάσει τα κοντέρ, έχοντας ήδη 52 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Σίτι ξεκίνησε πολύ δυνατά στο ματς, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με Αγκουέρο και Στέρλινγκ για να ανοίξει από νωρίς το σκορ. Η πίεση της απέδωσε καρπούς στο 19’, με τον Ντε Μπρούιν να «γράφει» το 1-0 με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ.

Οι γηπεδούχοι είχαν την απόλυτη υπεροχή και στο 35’ θα μπορούσαν να πετύχουν δεύτερο γκολ εάν ο Στέρλινγκ γυρνούσε καλά τη μπάλα στον αμαρκάριστο Σανέ. Τρία λεπτά μετά ο Τσεχ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση γλιτώνοντας τον Κοσιενλί από αυτογκόλ και στις καθυστερήσεις η Άρσεναλ «άγγιξε» την ισοφάριση. Μετά από αντεπίθεση, ο Ράμσεϊ έπιασε ωραίο συρτό σουτ όμως ο Έντερσον κράτησε το μηδέν.

Πρέμιερ Λιγκ: Ασταμάτητη η Σίτι, «καθάρισε» και την Άρσεναλ
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για την Σίτι, αφού στο 50’ ο Στέρλινγκ κέρδισε πέναλτι από τον Μονρεάλ και έδωσε την ευκαιρία στον Αγκουέρο να «γράψει» το 2-0 από την άσπρη βούλα. Στο 57’ ο Βενγκέρ έριξε στο ματς τον Λακαζέτ και οχτώ λεπτά μετά ο Γάλλος επιθετικός μείωσε σε 2-1 με διαγώνιο σουτ, βάζοντας την Άρσεναλ στο ματς.

Στο 68’ ο Τσεχ έδιωξε σωτήρια το σουτ του Ζεσούς όμως στο 74’ ο Βραζιλιάνος πήρε το… αίμα του πίσω, σκοράροντας από κοντά έπειτα από γύρισμα του Σίλβα. Βέβαια ο Ισπανός ήταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ δεν θα έπρεπε να μετρήσει. Το 3-1 έμεινε ως το φινάλε και η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στο πρωτάθλημα, αφήνοντας τους «κανονιέρηδες» στην 4η θέση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.