Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Ανατροπή και στο -1 η Γιουβέντους

Σέριε Α: Ανατροπή και στο -1 η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2017 18:20
Η Γιουβέντους κέρδισε με ανατροπή (2-1) την ουραγό Μπενεβέντο στο Τορίνο και πέρασε στο -1 από την κορυφή μετά τις γκέλες των Νάπολι και Ίντερ.

Αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο ημίχρονο από την ουραγό Μπενεβέντο (δεν έχει ούτε βαθμό), η Γιουβέντους επανέφερε τη… τάξη στην επανάληψη και με το τελικό 2-1 στο Τορίνο βρέθηκε στο -1 από την κορυφή.

Οι πρωταθλητές, που αγωνίστηκαν με επετειακή φανέλα για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 120 ετών από την ίδρυση του συλλόγου, «άγγιξαν» το γκολ στο 14ο λεπτό, έχοντας δοκάρι με διαγώνιο σουτ του Ντάγκλας Κόστα. Η Μπενεβέντο γλίτωσε το 1-0 και στο 19’ πήρε το προβάδισμα στο σκορ με απευθείας φάουλ του Τσιτσιρέτι.

Η Γιουβέντους είχε τρεις τεράστιες ευκαιρίες με τον Ντιμπάλα (34’, 41’, 45+3’) για να φέρει το σκορ στα ίσια πριν το ημίχρονο, ωστόσο οι νεοφώτιστοι κράτησαν το μηδέν. Όλα αυτά στο πρώτο μέρος, καθώς στην επανάληψη η «Γηραιά Κυρία» έφερε… τούμπα το ματς σε 8 λεπτά. Στο 57’ ο Ιγκουαΐν ισοφάρισε σε 1-1 με όμορφο σουτ στην κίνηση, ενώ στο 65’ ο Κουαδράδο «έγραψε» το 2-1 με κοντινή κεφαλιά, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.