Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Γκέλες για Νάπολι και Ίντερ

Σέριε Α: Γκέλες για Νάπολι και Ίντερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2017 18:52
Η Νάπολι «κόλλησε» στο 0-0 με την Κιέβο στη Βερόνα και είδε την Γιουβέντους να την πλησιάζει στο βαθμό. Απώλεια και για την Ίντερ, 1-1 με Τορίνο.

Δεν τα κατάφερε στη Βερόνα η Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» έμειναν στο 0-0 με την Κιέβο, γνώρισαν δεύτερη βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα και επέτρεψαν στην Γιουβέντους να πλησιάσει στο -1.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι παρουσιάστηκε κουρασμένη μετά το ματς της Τετάρτης με την Μάντσεστερ Σίτι. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, σπαταλώντας ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα. Όποτε χρειάστηκε όμως ο πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ, Σορεντίνο κράτησε το μηδέν, με κορυφαία του επέμβαση αυτή στο 90’ όταν έδιωξε με το ένα χέρι το διαγώνιο σουτ του Ινσίνιε.

Βαθμολογική απώλεια και για την Ίντερ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Τορίνο στο «Μεάτσα».

Η «γκρανάτα» προηγήθηκε στο 59’ με ωραίο σουτ του Φαλκέ όμως οι «νερατζούρι» απάντησαν στο 79’ με τον Έντερ, ο οποίος σκόραρε από κοντά μετά από ασίστ του Πέρισιτς. Οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυχτικά για την ανατροπή και στο 88’ είχαν δοκάρι με τρομερό σουτ του Βεσίνο. Το 1-1 έμεινε τελικά ως το φινάλε και η Ίντερ παρέμεινε στο -2 από την πρωτοπόρο Νάπολι αλλά και στο -1 από την Γιουβέντους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.