Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Θρίαμβος για Τότεναμ, τεράστιος ΑΠΟΕΛ στη Βεστφαλία!

Τσάμπιονς Λιγκ: Θρίαμβος για Τότεναμ, τεράστιος ΑΠΟΕΛ στη Βεστφαλία!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/11/2017 23:44
Η Τότεναμ κέρδισε με 3-1 την Ρεάλ στο «Γουέμπλεϊ» και «σφράγισε» την πρόκριση για τους «16», την ώρα που ο ΑΠΟΕΛ πήρε ιστορικό βαθμό (1-1) στην έδρα της Ντόρτμουντ και παρέμεινε ζωντανός για την 3η θέση.

Η Τότεναμ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής του 8ου ομίλου με αντίπαλο την Ρεάλ. Οι «πετεινοί» πήραν εμφατική νίκη με 3-1 στο Λονδίνο και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τους «16», υποχρεώνοντας τη «βασίλισσα» στην πρώτη της ήττα σε φάση ομίλων μετά από 30 παιχνίδια.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «πετεινούς» ήταν ο Ντέλε Άλι, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ. Η αρχή έγινε στο 27’, με τον Άγγλο άσο να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από γέμισμα του Τριπιέρ, ο οποίος όμως ήταν σε θέση οφσάιντ όταν δέχτηκε την πάσα.

Η Ρεάλ είχε τρεις σημαντικές στιγμές με Καζεμίρο και Ρονάλντο για να φέρει το σκορ στα ίσια πριν το ημίχρονο, όμως ο Γιορίς κράτησε το μηδέν. Η Τότεναμ, που είχε δικές στιγμές για το 2-0, κατάφερε να διπλασιάσει το προβάδισμα της στο 56’, όταν μετά από αντεπίθεση, ο Ντέλε Άλι έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Ράμος και κατέληξε στα δίχτυα.

Εννέα λεπτά μετά (65’) ο Κέιν νίκησε σε τετ-α-τετ τον Κασίγια, ύστερα από ασίστ του Κέιν, και έκανε το 3-0. Στο 80' μείωσε ο Κριστιάνο με κοντινό σουτ, διαμορφώνοντας απλώς το τελικό 3-1. Η Τότεναμ έφτασε τους 10 βαθμούς και είναι το φαβορί για την 1η θέση, ενώ η Ρεάλ γνώρισε την πρώτη ήττα σε όμιλο έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Νέος άθλος του ΑΠΟΕΛ


Τσάμπιονς Λιγκ: Θρίαμβος για Τότεναμ, τεράστιος ΑΠΟΕΛ στη Βεστφαλία!
Στο άλλο ματς, ο ΑΠΟΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Ντόρτμουντ στο «Βεστφάλεν», έφτασε τους 2 βαθμούς, όσους και οι Βεστφαλοί, και παρέμεινε ζωντανός για την 3η θέση που οδηγεί στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Ντόρτμουντ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, σπατάλησε μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ και στο 29’ κατάφερε να προηγηθεί με κοντινό πλασέ του Γκερέιρο.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν πτοήθηκε κα στο ξεκίνημα της επανάληψης (51’) έφερε το σκορ στα ίσια. Ο Αλωνεύτης έκανε τη σέντρα για τον Καρλάο, αυτός τροφοδότησε τον Ποτέ και ο Αφρικανός βρήκε ξανά δίχτυα απέναντι στους Βεστφαλούς.

Ακολούθησαν δύσκολες στιγμές για τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος όμως κατάφερε να κρατήσει το 1-1. Στο 63’ ο Ζαχίντ έδιωξε στη γραμμή την κεφαλιά του Τόπρακ, ενώ στο 77’ η κεφαλιά του Ομπαμεγιάνγκ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Στα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι αύξησαν ακόμα περισσότερο την πίεση τους, είχαν σημαντικές φάσεις με Ομπαμεγιάνγκ (85’, 90+1’) και Σούρλε (88’) για το νικητήριο γκολ, με το 1-1 όμως να μένει ως το φινάλε.

Η βαθμολογία:


1. Τότεναμ 10 (10-3)
2. Ρεάλ 7 (8-5)
3. Ντόρτμουντ 2 (4-7)
4. ΑΠΟΕΛ 2 (2-7)




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.