Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: 4x4 η Γιουνάιτεντ, έμεινε ζωντανή η ΤΣΣΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ: 4x4 η Γιουνάιτεντ, έμεινε ζωντανή η ΤΣΣΚΑ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/11/2017 01:24
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 2-0 την Μπενφίκα στο «Όλντ Τράφορντ», έκανε το 4x4 στο Τσάμπιονς Λιγκ και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στους «16». Από την άλλη, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήρε σπουδαίο «διπλό» (2-1) στην έδρα της Βασιλείας και έμεινε ζωντανή για τη δεύτερη θέση.

Τη νίκη που την φέρνει μια «ανάσα» από τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν με 2-0 την Μπενφίκα στο «Όλντ Τράφορντ», έκαναν το 4x4 και θα πρέπει να γίνουν τρομερά πράγματα στον όμιλο για να χάσουν το εισιτήριο και την πρωτιά.

Ο 18χρονος γκολκίπερ της Μπενφίκα, Μίλε Σλιβάρ, απέκρουσε πέναλτι το οποίο κέρδισε και εκτέλεσε ο Άντονι Μαρσιάλ στο 13 λεπτό, ωστόσο στο 44’ στάθηκε άτυχος, αφού το μακρινό σουτ του Μάτιτς βρήκε στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά στην πλάτη του πεσμένου Βέλγου προτού η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.

Στην επανάληψη η Μπενφίκα είχε τις ευκαιρίες, ωστόσο στο 78' ο Σάμαρης ανέτρεψε τον Μάρκους Ράσφορντ και ο Ντάλεϊ Μπλιντ ανέλαβε την εκτέλεση, κάνοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Στα αξιοσημείωτα πως η Γιουνάιτεντ παρέμεινε αήττητη στην έδρα της για 38 σερί παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις, κάνοντας νέο ρεκόρ συλλόγου.

Έμεινε ζωντανή η ΤΣΣΚΑ

Στο άλλο ματς, η ΤΣΣΚΑ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Βασιλεία στην Ελβετία και την έπιασε στην 2η θέση με 6 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 32’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν μετά από χαμένο τετ-α-τετ του Μοχαμέντ Ελιουνουσί, η μπάλα στρώθηκε στον Ζουφί, και αυτός με ωραίο σουτ έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη, οι Ρώσοι πατούσαν καλύτερα και στο 65’ έφεραν το σκορ στα ίσια με τον Τζαγκόεφ, ο οποίος νίκησε σε τετ-α-τετ τον Βάτσλικ. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 80’ με ωραίο σουτ του Βέρνμπλουμ για το τελικό 2-1.

Βαθμολογία ομίλου:


1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 12
2. Βασιλεία 6
3. ΤΣΣΚΑ 6
4. Μπενφίκα 0


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.