Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Τριάρα στην Τσέλσι η Ρόμα, ψάχνει θαύμα η Ατλέτικο

Τσάμπιονς Λιγκ: Τριάρα στην Τσέλσι η Ρόμα, ψάχνει θαύμα η Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/11/2017 00:52
Η Ρόμα με δύο γκολ του Ελ Σαραουί και ένα του Περότι ισοπέδωσε με 3-0 την Τσέλσι στο «Ολίμπικο» και πέρασε στην πρώτη θέση. Ιστορικός βαθμός για Καραμπάγκ, 1-1 με Ατλέτικο στη Μαδρίτη.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Ρόμα το ντέρμπι κορυφής με την Τσέλσι στο «Ολίμπικο». Οι «τζιαλορόσι» εκμεταλλεύτηκαν τα παιδικά λάθη των «μπλε» και πήραν εμφατική νίκη με 3-0, έχοντας ευκαιρίες για περισσότερα γκολ!

Ο Στεφάν Ελ Σαραουί άνοιξε το σκορ στα 38 δευτερόλεπτα με τρομερό σουτ, υποχρεώνοντας τους Λονδρέζους να δεχτούν το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Τσέλσι πήρε τον έλεγχο και είχε σημαντικές ευκαιρίες για να φέρει το σκορ στα ίσια, ωστόσο Μοράτα και Αζάρ δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Η Ρόμα κράτησε το μηδέν και στο 36’ ένα τραγικό λάθος του πρώην «τζιαλορόσο» Ρούντιγκερ έδωσε την ευκαιρία στον Ελ Σαραουί να πετύχει δεύτερο προσωπικό γκολ. Τα πάντα τελείωσαν στο 63’ με τον Περότι να «γράφει» το 3-0 με μακρινό σουτ, σε μια φάση που ξεκίνησε από λάθος του Φάμπρεγκας.

Η Τσέλσι κατέρρευσε και η Ρόμα είχε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Μάλιστα στο 76’ ο Ντι Φραντσέσκο πέρασε στο ματς και τον Κώστα Μανωλά (επέστρεψε μετά από θλάση), ο οποίος είχε σημαντική στιγμή με κεφαλιά για να χριστεί σκόρερ.

Ψάχνει θαύμα η Ατλέτικο


Τσάμπιονς Λιγκ: Τριάρα στην Τσέλσι η Ρόμα, ψάχνει θαύμα η Ατλέτικο
Στο άλλο ματς η Ατλέτικο έμεινε ισόπαλη 1-1 με την Καραμπάγκ στην Μαδρίτη και χρειάζεται θαύμα για να περάσει στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Αζέροι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και μάλιστα κατάφεραν να προηγηθούν στο 40’ με κεφαλιά του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Μίτσελ, μετά το κόρνερ του Γκεριέρ. Στην επανάληψη η Ατλέτικο ισοφάρισε στο 56' με τρομερό σουτ του Τόμας Παρτέι, όμως έμεινε εκεί…

Παρότι στο 59' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα εξαιτίας της αποβολής του Πέδρο Ενρίκε, οι Μαδριλένοι δεν μπόρεσαν να βρουν δεύτερο γκολ, μένοντας χωρίς νίκη μετά από 4 αγωνιστικές.

Η βαθμολογία:


1. Ρόμα 8
2. Τσέλσι 7
3. Ατλέτικο 3
4. Καραμπάγκ 2


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.