Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: 8η σερί νίκη η Σίτι, τριάρα η Λίβερπουλ, με ανατροπή η Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: 8η σερί νίκη η Σίτι, τριάρα η Λίβερπουλ, με ανατροπή η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/10/2017 19:31
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε με 3-2 από την έδρα της Γουέστ Μπρομ και ξέφυγε ξανά με +5 από την Γιουνάιτεντ. Τριάρα η Λίβερπουλ (3-0 την Χάντερσφιλντ), με ανατροπή η Άρσεναλ (2-1 την Σουόνσι).

Την 8η σερί νίκη της στην Πρέμιερ Λιγκ πήρε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κέρδισε με 3-2 την Γουέστ Μπρομ στο «Χόθρονς».

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν συναρπαστικό, αφού στο πρώτο τέταρτο είχαν σημειωθεί ήδη τρία τέρματα. Στο 10’ ο Σανέ άνοιξε το σκορ έπειτα από ασίστ του Φερναντίνιο, με την Γουέστ Μπρομ να απαντάει στο 13’ με πλασέ του Ροντρίγκες. Ωστόσο, δύο λεπτά μετά, η Σίτι πήρε εκ νέου το προβάδισμα με σουτ του Φερναντίνιο.

Η Σίτι καθάρισε το ματς στο 64’ όταν Νταβίντ Σίλβα και Γουόκερ συνδυάστηκαν και ο Στέρλινγκ έκανε το 3-1. Το μόνο που κατάφερε η Γουέστ Μπρομ ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Φίλιπς για το τελικό 3-2.

Τριάρα η Λίβερπουλ, με ανατροπή η Άρσεναλ


Πρέμιερ Λιγκ: 8η σερί νίκη η Σίτι, τριάρα η Λίβερπουλ, με ανατροπή η Άρσεναλ
Η Λίβερπουλ κέρδισε με 3-0 την Χάντερσφιλντ στο «Άνφιλντ» και επέστρεψε στις νίκες έπειτα από ένα μήνα περίπου.

Οι «κόκκινοι» είχαν την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο μέρος, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν, με τον Λοσλ να αποκρούει πέναλτι του Σαλάχ στο 42’.

Ωστόσο στην επανάληψη, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ «καθάρισε» το ματς μέσα σε οχτώ λεπτά χάρη στα γκολ των Στάριτζ (50’) και Φιρμίνο (58’). Το… κερασάκι έβαλε στο 75’ ο Βαινάλντουμ, σκοράροντας με όμορφο τελείωμα για το τελικό 3-0.

Από την άλλη, η Άρσεναλ , στο 800ο παιχνίδι του Βενγκέρ στον πάγκο της, κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Σουόνσι στο «Έμιρειτς» και πέρασε προσωρινά μόνη στην 4η θέση με +3 από Τσέλσι (ματς λιγότερο) και Λίβερπουλ.

Οι «κύκνοι» προηγήθηκαν στο 22’ με γκολ του Κλούκας, όμως στο 51’ ο Κολάσινατς ισοφάρισε σε 1-1 και έξι λεπτά μετά ο Ράμσεϊ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Βόσνιου, φέρνοντας… τούμπα το ματς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.