Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Η ΑΕΛ «έσπασε» το αήττητο του Λεβαδειακού με γκολ στο 90+4’

Σούπερ Λιγκ: Η ΑΕΛ «έσπασε» το αήττητο του Λεβαδειακού με γκολ στο 90+4’

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/10/2017 17:21
Με γκολ του Ναζλίδη στο 90+4’ η ΑΕΛ κέρδισε με 1-0 τον Λεβαδεικαό στην «AEL FC Arena» και «έσπασε» το αήττητο των Βοιωτών στο πρωτάθλημα.

ΑΕΛ και Λεβαδειακός όδευαν προς το 0-0 στη Λάρισα, όμως το γκολ του Θωμά Ναζλίδη στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε τους «βυσσινί» τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη για την ΑΕΛ και η πρώτη ήττα για τους Βοιωτούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και θα μπορούσαν να προηγηθούν πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού. Στα 27 δευτερόλεπτα, ο Ντέλετιτς έκανε τη σέντρα τα δεξιά, όμως ο Κρίζμαν δεν μπόρεσε να σκοράρει με το κεφάλι, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Ακολούθησαν δύο άστοχα σουτ του Ναζλίδη (4’, 10’) και η επόμενη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 27’, με τον Ντέλετιτς να αστοχεί με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση. Από εκείνο το σημείο ο Λεβαδειακός ανέβασε την απόδοση του και στο 36’ «άγγιξε» το 0-1. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μητρόπουλου, ο Φαβάρο δεν έπιασε καλά το σουτ από θέση βολής και η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους.

Η ΑΕΛ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ξεκίνημα της επανάληψης, αλλά η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στους Βοιωτούς. Στο 49’ ο Γιουσούφ έβγαλε τον Γιακουμάκη απέναντι από τον Μπόζοβιτς, ο οποίος ς βγήκε έγκαιρα με τα πόδια και απομάκρυνε τη μπάλα.

Οι «βυσσινί» απάντησαν στις ευκαιρίες στο 59’, με τον Επασί να αποκρούει σωτήρια το σουτ του Κρίζμαν από το ύψος της μικρής περιοχής. Με εξαίρεση αυτή τη φάση, οι γηπεδούχοι αδυνατούσαν να πατήσουν στην περιοχή του Λεβαδειακού και προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικοί με μακρινά σουτ.

Οι προσπάθειες των Ναζλίδη (73’), Ντέλετιτς (75’) και Περόνε (90’) δεν ανησύχησαν τον Επασί και όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο. Ωστόσο, δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, ο Ναζλίδης εκμεταλλεύτηκε ένα από τα ελάχιστα λάθη της άμυνας του Λεβαδειακού (τον έχασε ο Τριποτσέρης) και με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Γουάλας, Ζίζιτς, Φάρκας, Ρέντζας (53' Μασούρας), Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο (68' Περόνε), Κρίζμαν (81' Γιαννιτσάνης), Ναζλίδης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Επασί, Τσαμπούρης, Μεντί, Λεονάρντο, Τριποτσέρης, Ζοάο Φαβάρο, Ομπιόρα (81' Καλτσάς), Μητρόπουλος, Γιουσούφ, Μπραντάο (84' Μπελγκαζουανί), Γιακουμάκης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.