Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Ξεκίνημα με πεντάρα ο Άρης (video)

Football League: Ξεκίνημα με πεντάρα ο Άρης (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/10/2017 17:38
Ο Άρης διέλυσε με 5-0 τον Αιγινιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ξεκίνησε εντυπωσιακά την πορεία του στην Football League. Πλατέλλας (18’), Πασάς (24’), Κάσσος (31’), Καπνίδης (74’) και Μπαργκάν (90+3’) τα γκολ.

Με ιδανικό τρόπο άρχισε την εφετινή Football League ο Άρης. Οι «κίτρινοι» ισοπέδωσαν με 5-0 τον Αιγινιακό στο «Κλ. Βικελίδης», «καθαρίζοντας» τη νίκη από το πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού.

Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να αιφνιδιάσουν τον Άρη στο ξεκίνημα, καθώς στο 3’ ο Γκατζολάρι μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι. Η συνέχεια άνηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία πίεσε ασφυχτικά για το γκολ και το βρήκε στο 18’ με εξαιρετικό σουτ του Πλατέλλα μέσα από την περιοχή.

Έξι λεπτά μετά ήρθε και το 2-0. Ο Τζανακάκης έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Λιόλιος απομάκρυνε πάνω στον Πασά και αυτός με δυνατό σουτ στην κίνηση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Τα πάντα τελείωσαν στο 31’, όταν μετά από κόρνερ του Πλατέλλα, ο Κάσσος έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 3-0.

Ο Αιγινιακός ήταν αποκαρδιωτικός στο πρώτο μέρος και στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Κώστας Νικολαΐδης προχώρησε σε δύο αλλαγές. Η μία μάλιστα ήταν αλλαγή γκολκίπερ (Καραγκιόζης αντί του Τόλιου). Ωστόσο, ο Άρης συνέχισε να έχει την απόλυτη υπεροχή και στο 74’ έφτασε σε τέταρτο γκολ. Ο Μπαγκάν έδωσε πάρε-βάλε στον Καπνίδη, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα προ κενής εστίας για το 4-0. Οι δύο άσοι άλλαξαν ρόλους στις καθυστερήσεις, με τον Μπαγκάν να διαμορφώνει το τελικό 5-0 με σουτ μέσα από την περιοχή.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος (39' λ. τρ. Μπούρμπος), Μουμίν, Ιντζόγλου, Τζανακάκης, Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος (52' Μπαργκάν), Κάσσος (65' Καπνίδης), Πασάς.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος (46' Καραγκιόζης), Βλάχος, Γιαζιτζόγλου (46' Καρακώστας), Λιόλιος, Τοπαλίδης, Γκατσολάρι, Πολύζος, Αντωνιάδης, Τσολακίδης, Σοφιάνης, Δωματάς (64' Σισέ).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.