Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στους «8» η Τσέλσι, αποκλείστηκε η Τότεναμ

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στους «8» η Τσέλσι, αποκλείστηκε η Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/10/2017 00:25
Η Τσέλσι κέρδισε με 2-1 την Έβερτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και προκρίθηκε στους «8» του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Αντίθετα, η Τότεναμ έχασε με 3-2 από την Γουέστ Χαμ στο «Γουέμπλεϊ» και αποκλείστηκε από το θεσμό.

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ εξασφάλισε η Τσέλσι. Οι «μπλε» παρατάχθηκαν με μείγμα αναπληρωματικών-νεαρών απέναντι στην Έβερτον, ωστόσο αυτό δεν τους εμπόδισε να πάρουν τη νίκη με 2-1 στο Λονδίνο και να «σφραγίσουν» την πρόκριση στους «8» του θεσμού.

Οι Λονδρέζοι άνοιξαν το σκορ στο 26ο λεπτό με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ρούντιγκερ, ύστερα από σέντρα του νεαρού Μουσόντα. Η Έβερτον, που παρατάχθηκε και αυτή με αρκετές αλλαγές, είχε μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος για να φέρει το σκορ στα ίσια, ωστόσο ο Καμπαγιέρο κατέβασε ρολά, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Τα πάντα τελείωσαν στο 90+2’ με τον Γουίλιαν να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ με διαγώνιο σουτ ύστερα από εξαιρετική συνεργασία με τον Μοράτα. Η Έβερτον απάντησε άμεσα, αφού δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα βρήκε δίχτυα με τον Κάλβερτ-Λούιν, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Επική ανατροπή για Γουέστ Χαμ


Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στους «8» η Τσέλσι, αποκλείστηκε η Τότεναμ
Στο άλλο ματς, η Γουέστ Χαμ κέρδισε με τρομερή ανατροπή (3-2) την Τότεναμ στο «Γουέμπλεϊ» και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Οι «πετεινοί» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με γκολ των Σισοκό (6’) και Άλι (37’) και όλα έδειχναν ότι θα ήταν αυτοί που θα συμπλήρωναν το «πάζλ» της οκτάδας.

Ωστόσο, η Γουέστ Χαμ μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και κατάφερε να φέρει το σκορ στα ίσια μέσα σε πέντε λεπτά χάρη σε δύο γκολ του Αγιού (55’, 60’). Την ανατροπή ολοκλήρωσε στο 70’ ο Λαντσίνι, χαρίζοντας στα «σφυριά» την πρόκριση στα προημιτελικά.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.